Vállalatirányítási rendszer specialisták vagyunk

RÓLUNKSilicon Dreams Kft. innovációt nyújt a vállalatirányítás területén, mellyel megvalósíthatod mindazt, amire korábbi ügyviteledben kompromisszumot kellett kötnöd. 

A Silicon Dreams Kft. 1996 óta nyújt informatikai szolgáltatásokat, többek között: szoftverfejlesztés, számítógép karbantartás, internetes megoldások, illetve 2000-től haditechnikai tartalomszolgáltatás. 

A Kecskeméti központtal rendelkező cég fő profilja között szerepel a DREAM4SYS és D4S termékek forgalmazása. A DREAM4SYS vállalatirányítási rendszer (ERP) kiváló megoldást nyújt a kis és középvállalkozások számára, az egyszemélyes kft.-től a több száz fős cégek ügyviteli folyamatainak elvégzésére. 

 

Silicon Dreams Kft irodaA DREAM4SYS vállalatirányítási rendszer (ERP) kiváló megoldást nyújt a kis és középvállalkozások számára, az egyszemélyes kft.-től a több száz fős cégek ügyviteli folyamatainak elvégzésére. Az ERP szoftvert nagy szakmai múlttal rendelkező munkatársaink fejlesztették ki, és folyamatosan alakítják a legmodernebb technológiák és innovatív megoldások segítségével. A szoftvert az ügyfeleink igényei teszik egyedivé. Minden ügyfelünknek személyre szabottan kínáljuk termékünket, és különösen odafigyelünk a bizalom és a kiváló partnerkapcsolat kiépítésére. Partnereinkkel együttműködve, törekszünk a leghatékonyabb és minden igényt teljes körűen kielégítő szolgáltatás nyújtására. Próbáld ki Te is, milyen előnyökkel jár a D4S ERP rendszer használata, felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban pedig fordulj hozzánk bizalommal!


Vállalatunk mottója: 

“Lehetetlent azonnal tudunk, a csodára kicsit várni kell”


Képek

Silicon Dreams Kft Ügyvezetői iroda
Fejlesztői iroda
Koordinációs iroda
Tárgyaló

Várjuk megkeresésedet!