Bemutatkozás | D4S ERP

25 éves a Silicon Dreams Kft.


BEMUTATKOZÁS


A 25 éves Silicon Dreams Kft. innovációt nyújt a vállalatirányítás területén, mellyel megvalósíthatod mindazt, amire korábbi ügyviteledben kompromisszumot kellett kötnöd.


Kik vagyunk mi?

A Silicon Dreams Kft. 1996 óta nyújt informatikai szolgáltatásokat, többek között: egyedi szoftverfejlesztés, cégek részére számítógép karbantartás, internetes megoldások, illetve 2000-től haditechnikai tartalomszolgáltatás


A Kecskeméti központtal rendelkező cég fő profilja között szerepel a DREAM4SYS on-premise ERP és D4S felhőalapú ERP termékek forgalmazása. A DREAM4SYS és a D4S vállalatirányítási rendszer (ERP) kiváló megoldást nyújt a kis és középvállalkozások számára, az egyszemélyes kft.-től a több száz fős cégek ügyviteli folyamatainak elvégzésére. Az ERP szoftvert nagy szakmai múlttal rendelkező munkatársaink fejlesztették ki, és folyamatosan alakítják a legmodernebb technológiák és innovatív megoldások segítségével. A szoftvert az ügyfeleink igényei teszik egyedivé. Minden ügyfelünknek személyre szabottan kínáljuk termékünket, és különösen odafigyelünk a bizalom és a kiváló partnerkapcsolat kiépítésére. Partnereinkkel együttműködve, törekszünk a leghatékonyabb és minden igényt teljes körűen kielégítő szolgáltatás nyújtására.  


Próbáld ki Te is, milyen előnyökkel jár a D4S ERP rendszer, felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban pedig fordulj hozzánk bizalommal!

Kérj ajánlatot MOST!

Várjuk megkeresésedet!