Felhő vs Helyben telepített? | D4S ERP

Felhő vs Helyben telepített?


Szeretnénk, hogy teljes mértékben elégedett legyél, ezért csomagjaink tekintetében is törekedtünk a különböző igényeknek való megfelelésre. Így született meg a felhőalapú és helyben telepített ajánlatunk. A két csomag típus a telepítés módjában és a fizetési konstrukcióban tér el egymástól, de mindkét megoldásnak számos előnye van, és kiválóan használható egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak lebonyolítására.


A TE vállalkozásod folyamataira is tökéletes!


Felhő alapú vagy helyben telepített vállalatirányítási rendszert válasszak?


FELHŐALAPÚ csomag fő jellemzője a nagy fokú rugalmasság.  Ha ezt a konstrukciót választod, nincs szükséged nagy teherbírású szerverekre, hiszen minden adatot mi tárolunk, Te pedig ezeket bárhol bármikor elérheted, nem vagy eszközhöz kötve. 

A havidíj alapú elszámolásnak köszönhetően nem szükséges egyben, nagyobb összeget kifizetned, a díjak pedig kiszámíthatóak, nincsenek rejtett költségek.


Válaszd felhő alapú szolgáltatásunkat! Bárhol, bármikor elérhető, csak internet hozzáférésre lesz szükséged.

ELŐNYEI:

bárhol bármilyen eszközön elérhetővé tesszük

az adatokat központilag mi kezeljük 

hozzáférést/belépést webböngészőn keresztül biztosítunk 

telepítése és használatba vétele gyorsabb 

informatikai személyzet nélkül működtethető 

kisebb összegű díj fizetése szükséges havonta A HELYBEN TELEPÍTETT rendszer esetében miután megvásároltad a kiválasztott csomagot, az abban foglalt modulokat telepítjük a megadott eszközökre. Annyit használja a céged, amennyit szeretné, a Tiéd lesz. Természetesen frissítéseket így is biztosítunk a rendszer megfelelő működése érdekében. Későbbiekben ha további modulokra vagy kiegészítőkre lenne szükség, ezek megvásárlására is van lehetőség. A rendszer bármikor rugalmasan bővíthető.


 Válaszd helyben telepített szolgáltatásunkat! Mindennek megvan az előnye, használd annyit amennyit szeretnéd, telepítés után a Tiéd lesz.

ELŐNYEI:

céged telephelyén telepítjük

adatbiztonságodat teljeskörűen ellenőrizheted 

magasabb, de egyszeri díj fizetése után telepítjük 


Várjuk megkeresésedet!