Kinek és miért ajánljuk vállalatirányítási rendszer használatát

Vállalatirányítási rendszer - Miért jó ez Neked?


Biztosan Te is sokszor találkoztál már a vállalatirányítási rendszer, vagy angol rövidítéssel ERP (Enterprise Resource Planning) fogalmával. Ennek használatával, bevezetésével nem kell az eddigi, szigetszerűen, egymástól különálló, tagolt rendszereket használnod, hanem céged minden folyamatát integráltan kezelheted, egyben láthatod. Legyen szó akár számlázásról, raktárkezelésről, dolgozói információk áttekintéséről vagy ügyfélkezelésről, egy jó vállalatirányítási rendszer egyszerűvé és átláthatóvá teszi mindezen adataid kezelését. Az ilyen összetett, teljesen a cég, vállalkozás igényeire szabott megoldás nagyban javíthatja a hatékonyságot, segít felismerni a szűk keresztmetszeteket, ami sok esetben éppen az olajozottabb működést akadályozza meg.

 

D4S Felhőalapú vállalatirányítási rendszer

A kis és középvállalkozásoknak esély a növekedésre, továbblépésre, vagy éppen egy nagyobb multinacionális cég logisztikai, gyártási folyamataihoz való kapcsolódáshoz. Mi lenne ennél jobb befektetés, út a növekedési pályához? Ugyan sok ingyenes szoftverrel találkozhatsz a piacon, azonban ezek korántsem olyan sokrétűek és megbízhatók, melyre egy vállalkozásnak szüksége van. Ráadásul nem kapsz terméktámogatást, support -ot, ami nagyon fontos eleme a folyamatos, zavartalan üzemeltetésnek. Megéri inkább beruházni egy olyan rendszerre, mely tökéletesen kiszolgálja céged igényeit.

 


A 100%-ban hazánkban készült, magyar fejlesztésű, magyar nyelvű kezelőfelület használatát szakértő, tapasztalt kollégáink mutatják, majd tanítják be ügyfeleinknél. Az oktatás szerintünk nagyon fontos eleme ajánlatunknak. Megértjük, felmérjük és optimalizáljuk a munkafolyamatokat, kizárjuk a rossz szokásokat, ad-hoc jellegű, sokszor hibákhoz vezető, impulzív döntéseket is. Végső soron, egy rugalmasabb, előrelépésre kész, működő szisztémát adunk át. 

d4s vállalatirányítási rendszer

Bátran ajánljuk figyelmedbe a 25 éves Silicon Dreams Kft. D4S vállalatirányítási rendszerét, mely moduláris felépítésének köszönhetően teljesen átlátható, felülete felhasználóbarát, működése pedig tökéletesen vállalkozásra szabható. Lehetőséged van weboldalad és webshopod kezelésére is akár mobileszközről vagy tabletről is, mindezt felhőalapon, bárhonnan elérve. Most pedig még könnyebben hozzájuthatsz D4S ERP szoftverünkhöz, hiszen az év első, cégek digitalizációját támogató GINOP PLUSZ 1.2.3-21 pályázat segítségével, akár 70% állami támogatással szerezhetsz be vállalatirányítási rendszert.
A D4S VEZETŐI DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER EGYEDÜLÁLLÓ MAGYARORSZÁGON, HASZNÁLD, VEZESD BE MIELŐBB TE IS FOLYAMATAID VEZÉRLÉSÉRE.


Cégvezetőként akár mobiltelefonodon azonnal láthatod céged legfontosabb adatait: forgalom, kintlévőség, bejövő, kimenő számlák, ÁFA analitika - könyvelői segítség nélkül.
Közvetlen számlaimport a d4s vállalatirányítási rendszerben

Közvetlen számlaimport

A NAV adatbázisát használva, emberi beavatkozás nélkül kaphatod meg bejövő számláidat. Hibamentes, gyors bevételezés - munkaidő, és munkaerő megtakarítással.

Dinamikus adatkezelés

Vállalatirányítási rendszerünk intelligensen képes „tovább fejlődni”, hiszen új igények esetén egyedi mezők alakíthatók ki programozás és költséges fejlesztések NÉLKÜL is. Ezáltal bármilyen típusú adat tárolható és visszakereshető egyszerűen és gyorsan.

adatlapkezelés a d4s vállalatirányítási rendszerben
Integrált vállalatirányítás a d4s vállalatirányítási rendszerben

 Integrált vállalatirányítás 

Minden egy helyen. Míg a vállalkozások nagy része szigetszerű megoldásokat alkalmaz, azaz, más és más fejlesztések működnek szinkronizáció nélkül, nálunk minden egy alapvetően központi maghoz kapcsolódik.

Jogosultságok kontrollja

Cégvezetőként skálázhatod, azaz meghatározhatod, hogy ki milyen adatot láthat és milyen tevékenységet végezhet. A főkönyvelőtől a raktárosig mindenki csak a számára szükséges adatokat láthatja.

Jogosultságkezelés  a d4s vállalatirányítási rendszerben
Minden egy helyen  a d4s vállalatirányítási rendszerben

 Minden egy helyen

Nem kell külön könyvelési megoldás, munkaszerződés nyilvántartás, bonyolult egyedi gyártás - minden mindennel összekapcsolható, szinkronizálható. Minden munkatárs azonnal, valós időben látja saját feladatát.

Rendszer kapcsolódás

Kevesebb hiba, gyorsabb reagálás: hatékonyabb, versenyképesebb lehet vállalkozásod, kapcsolódva akár nagy multinacionális cégek, partnerek, beszállítók rendszereihez.

Rendszer kapcsolódás a d4s vállalatirányítási rendszerben

Várjuk megkeresésedet!