CRM modul | D4S ERP
Felhőalapú vállalatirányítási rendszer -Partnerek modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - CRM modul title=CRM modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - HR modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Termékek modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Árazás modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Értékesítés modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Kontrolling modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Beszerzés modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Pénzügy modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Raktár modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Projektek modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Iktatás modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Extra modulok
CRM MODUL


Ügyfelekkel kapcsolatos folyamatokat kezelhetünk a modul segítségével, részei az ügyfélkezelés, időpontfoglalás és kampánymenedzsment. A CRM modul lehetőséget nyújt arra, hogy a rögzített adatok alapján nyomon kövessük a partnertörzssel kapcsolatos gazdasági és ügyviteli eseményeket. Az ügyfélkezelés almodul célja, hogy bármilyen irányú kommunikációt rögzíthessünk a rendszerben a partnerek és vállalkozásunk között, legyen ez reklamáció, kérdés vagy bármi egyéb.

 


Az időpontfoglalás segítségével a rendszerben komplex nyilvántartás vezethető az egységek, személyek, tevékenységek kapacitásáról, időbeli foglalásairól, a foglalásokkal kapcsolatos értékesítési folyamatokról. A rendszer komplex együttműködéssel tudja fogadni a weboldalról és a rendszerből rögzített változásokat. 

A lefoglalt időpontokat egyszerűen nyomon követhetjük, módosíthatjuk őket, amennyiben szükséges, illetve egy kattintással számlát is kiállíthatunk belőlük. A kampánymenedzsment almodul célja, hogy a partnerekkel való közvetlen kommunikációt képes legyen csoportosan kezelni, azt visszakövethetően listázni, gyűjteni. 


Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - CRM modul ügyfélkezelés

FŐBB FUNKCIÓK

Ügyfélkezelés

Közvetlen kommunikáció a partnerekkel 

Időpontfoglalás - webes, manuális 

Részletes szűrési lehetőségek 

Kampánymenedzsment 

Egyedi statisztikák készítése 

Testreszabható funkciók


Várjuk megkeresésedet!