Domain regisztrációDomaint szeretnél regisztrálni? Mi ebben is tudunk segíteni. Keress minket és segítünk! D4s-szolgáltatások-domain regisztráció


DOMAIN REGISZTRÁCIÓ


A weboldaladnak szüksége lenne egy domainre, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, mit kell tenned, hogy regisztrálni, illetve használni tudd? Szerencsére több éves szakértelmünknek köszönhetően mi tudunk benne segíteni! Csomagajánlatunk részét nem képezi, de egyedi megegyezés alapján igénybe tudod venni szolgáltatásunkat.

Alapvetően minden webshopunkhoz és weblapunkhoz automatikusan regisztráljuk a saját nevet; d4sshop.hu vagy d4sweb.hu. Amennyiben egyedi nevet szeretnél, természetesen abban is szívesen segítünk.


De mi is az a domain?

Az internethez csatlakozó számítógépek saját azonosítóval rendelkeznek, ez az IP cím, ami számokból áll, viszont sokat nem jelent. Ezért lényeges egy egyedi, beszédes azonosító, ami alapján könnyedén felismerhető, kinek a weboldalán járunk. Ez a domain.

Fontos, hogy olyan domain nevet kell keresni, ami még nem foglalt, és egyszerűen kitalálható belőle, melyik cégről van szó. A legegyszerűbb, ha a domain a cég neve, amennyiben ez lehetséges.

 

Miért érdemes ezt is rajtunk keresztül intézned?


 minden céges informatikai folyamat egy helyen van, nem kell több céggel szerződnöd

  kapcsolataink révén a legjobb ajánlatot tudjuk adni

nagyon fontos a beszédes domain név, amennyiben szükséges, ennek kitalálásában is szívesen segítünkAJÁNLATKÉRÉS

Várjuk megkeresésedet!