Extra modulok | D4S ERP
Felhőalapú vállalatirányítási rendszer -Partnerek modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - CRM modul title=CRM modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - HR modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Termékek modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Árazás modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Értékesítés modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Kontrolling modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Beszerzés modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Pénzügy modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Raktár modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Projektek modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Iktatás modul Felhőalapú vállalatirányítási rendszer - Extra modulok
EXTRA MODULOK

GYÁRTÁS MODUL

Segítségével teljeskörűen menedzselheti a gyártási folyamat minden fázisát, a nyersanyagok felhasználásán keresztül a legyártott termék készletre kerüléséig, naprakész információkat kaphatunk az alapanyagokról és a késztermékekről. A Gyártás modul ebben az esetben egy olyan szolgáltatást jelent, amely alkalmas arra, hogy segítse az alacsony alapanyag és/vagy félkész termék, illetve áru raktárkészlet-szint tartását; segítse az átfutási idők csökkentését és alacsonyabb munkaerő ráfordítással optimalizálja a szükséges emberi erőforrások mennyiségét. A cég termékeinek gyártásával kapcsolatos funkciókat lehet elérni, ami magában foglalja a gyártási folyamatokat, valamint a gyártással kapcsolatos valamennyi információt. Rendszerünk szoftvere egy fejlett gyártásirányítási modul, mellyel a kapacitásszükséglet és az ellátás tervezhetővé válik, a termelés eredményesen irányítható és a működés hatékonysága növelhető. A pontos naprakész adatoknak köszönhetően a vevők kérdéseire azonnal tudunk válaszolni és a változó igényeknek könnyebben meg tudunk felelni.IDŐPONTFOGLALÁS MODUL

Az Időpontfoglalás a rendszer speciális funkciója, mellyel komplex nyilvántartás vezethető az egységek, személyek, tevékenységek kapacitásáról, időbeli foglaltságáról és a foglalásokkal kapcsolatos értékesítési folyamatokról. 

A rengeteg online időpontfoglaló rendszerrel ellentétben itt az adatokat a vállalatirányítási rendszer tárhelyén őrizheted és bármikor módosíthatod ezeket. A rendszer komplex együttműködéssel tudja fogadni a weboldalról és a rendszerből rögzített foglalásokat is. Beállítható a foglalások státusza, hogy sikeresen végbement-e vagy meghiúsult, illetve egy kattintással készíthető belőle számla az ügyfél számára. Amennyiben szükséges, a foglalásokat exportálhatod PDF vagy excel formátumba és ki is nyomtathatod őket.
Extra moduloknál válaszd időpontfoglalás modulunkat! D4S-ERP

FŐBB FUNKCIÓK

Tevékenységek, személyek és helyszínek rögzítése

Időpontok foglalása manuálisan 

Weboldalról érkező foglalások kezelése 

Számla készítés egy kattintással 

Új ügyfelek részére gyors adatrögzítő mező 

Exportálási lehetőség több formátumba 

Részletes szűrési lehetőségek 


WEBLAP/WEBSHOP

Egy webáruház tökéletesen kiegészíti céged üzletvitelét, hiszen olyan érdeklődőket érhetsz el vele, akiket máshogyan nem lehetne megszólítani. A vállalatirányítási rendszerrel korlátlan számú weblapot vagy webshopot lehetséges üzemeltetni. Prémium+ csomagunkhoz ezek közül is bármelyiket kérheted választható modulnak. Könnyedén kezelhetőek, nem kell hozzá új rendszert megtanulnod, mert az ERP-ből irányíthatóak, a kezelőfelület szinte ugyanaz, mint a vállalatirányítási részében. Az elindulásban segítünk, legyen szó adatbetöltésről, SEO elemek megadásáról, API kapcsolat létrehozásáról vagy design elemek kitalálásáról, neked csak el kell mondani mit szeretnél, mi pedig megvalósítjuk. A webshop rendszere folyamatosan kapcsolódik a háttér rendszerekhez, így állandóan naprakész adatokkal rendelkezik.


 Extra moduloknál válaszd weblap/webshop kiegészítő csomagunkat!FŐBB FUNKCIÓK

Egyszerű kezelés

Korlátlan webshop/weblap használata 

Segítség nyújtása az elindulásban 

Folyamatos szinkronizáció a rendszer és a webáruház között 

Kosár funkció 

Statisztikai kimutatások 

Várjuk megkeresésedet!