GINOP-1.2.16-22 pályázat a láthatáron KKV-k részére!

Ginop 1.12.6-22 pályázatokban kérd segítségünket!
Új GINOP pályázat van a láthatáron, mely 200 milliárd Ft keretösszeggel rendelkezik és technológiai fejlesztésekben támogatná a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat - ez a GINOP-1.2.16-22. A pályázati kiírás várhatóan október hónapban megjelenik, ekkor fogunk tudni pontos részleteket, addig a korábbi hasonló pályázatok tartalmát tudjuk alapul venni.  


Ebből arra következtethetünk, hogy az alábbiakra lesz támogatás a pályázatban:


Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek

- Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése


Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek

- A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházás

- Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele

- Képzési szolgáltatások igénybevétele: a vállalat fejlődéséhez szükséges, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését elősegítő képzés

- Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemi/üzleti építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával.

- Információs technológia-fejlesztés 


A GINOP-1.2.16-22 pályázatban a támogatás összege előreláthatólag minimum 10 millió Ft, maximum 200 millió Ft lehet majd.

A támogatás mértéke várhatóan - a korábbiakhoz hasonlóképpen - akár 70% is lehet (régiónként változó), a budapesti megvalósítási helyszínek pedig továbbra sem lesznek támogatottak.


A Silicon Dreams Kft. már több, mint 25 éve áll ügyfelei szolgálatában legyen szó akár hardver akár szoftver eszközökről. Több sikeres pályázati ciklus áll már a hátunk mögött, így szállítóként szívesen segítünk bárkinek a pályázattal kapcsolatban!


Amint további részleteket megismerünk, azonnal tájékoztatást adunk róla, így nem maradsz le a legújabb pályázati lehetőségről!

Keress minket, hogy minél előbb el tudjuk kezdeni a felkészülést a sikeres pályázat érdekében!


Várjuk megkeresésedet!