A D4S vállalatirányatási rendszerben beépítve működik a webshop is, a rendszer minden más részével összeköttetésben!

A hatékony webshopok titkos fegyverei

2023.06.28.

A D4S vállalatirányítási rendszer legnépszerűbb moduljai

A webshopok indítása komplex folyamat, amely sok apró részletet tartalmaz, amire alaposan oda kell figyelni. Azonban mindez sokkal egyszerűbbé válik, ha a webáruházadat és az üzleti folyamataidat ugyanabban a rendszerben kezeled.

A D4S ERP rendszerünk lehetővé teszi, hogy a mindennapi feladatok - mint a számlázás, raktárkezelés, gyártás és pénzügyek - mellett korlátlan számú webshopot is kezelhess egy helyen.

Nincs szükség több különálló szoftverre, egyszerűen csak bővítened kell a meglévőt. De melyek azok a modulok, amelyeket érdemes alkalmaznod, hogy maximálisan kihasználd a webshopod lehetőségeit?


Értékesítés: az online rendelések egyszerű kezelése és gyors számlázás


Az értékesítés modul segítségével könnyedén kezelheted az online rendeléseket.

A webshopból érkező rendelések automatikusan megjelennek az értékesítés modulon belül, így nem kell őket kézzel rögzítened vagy más rendszerbe átmásolnod. Rendeléseidből azonnal kiállíthatsz számlákat, amelyeket az ügyfeleknek küldhetsz.

Ez jelentősen megkönnyíti mindennapi munkádat, és hatékonyabbá teszi az értékesítési folyamatokat. Az értékesítés modul a webáruház üzemeltetésének egyik legfontosabb eleme.


Raktárkezelés: pontos készletinformációk és hatékony logisztika


A raktárkezelés modul lehetővé teszi, hogy minden termékhez friss készletinformációkat jeleníts meg a webshopban.

Így a vevők már előre látják, ha egy adott termék éppen nincs raktáron. Amint az ügyfél leadja a rendelést, a rendszer automatikusan lefoglalja a készletet, így más vásárló már nem tudja megvenni ugyanazt a terméket.

Természetesen, ha a rendelést törlik, a foglalás felszabadul, és újra elérhető lesz a webshopban. Ha különböző raktárak vannak földrajzi hely alapján, akkor a vevők tájékozódhatnak arról, hogy a rendelkezésre álló készlet alapján szállítható-e a megadott szállítási címre.


A D4S-ben a raktárkezelés is összhangban van a webshoppal!


Kontrolling: naprakész statisztikák és hatékony döntéshozatal


Minden webshop üzemeltető számára fontos információ, hogy milyen forgalmat generál az online kereskedelem, mely termékek a legnépszerűbbek az ügyfelek körében, mikor szükséges újabb rendelésekkel feltölteni a készleteket, valamint mekkora bevétele származik az internetes értékesítésből.

Mindezek megismerésére és még sok másra tökéletesen alkalmas a D4S rendszer kontrolling modulja.

Ez a modul naprakész statisztikákat és kimutatásokat biztosít, amelyek segítségével hatékony döntéseket hozhatsz a webshopod optimalizálása és növekedése érdekében.


Kevesebb stressz, több eredmény


Ha webshop indításán gondolkodsz, az első és legfontosabb lépés a megfelelő vállalatirányítási rendszer kiválasztása. A D4S rendszerünk segítségével nem csak a stresszt csökkentheted, hanem a vállalkozásod eredményeit is jelentősen növelheted.

Az egyszerűen kezelhető felület és a számos funkció egyetlen platformon történő elérhetősége segítségedre lesz abban, hogy a lehető legjobban ki tudd szolgálni jövőbeni ügyfeleidet.

De mi van akkor, ha már rendelkezel webshopoddal, és szeretnél még hatékonyabbá válni? Ne habozz tovább, ismerd meg a D4S rendszer által nyújtott előnyöket. Az átállás miatt pedig ne aggódj, segítünk mindenben.


A rendszerünk lehetővé teszi, hogy optimalizáld a folyamatokat, automatizáld a rendeléskezelést, raktárkészlet-nyilvántartást és számlázást, valamint pontosabb és részletesebb adatokhoz juss a webshopod teljesítményéről. Mindezek eredményeként kevesebb időt és energiát kell fordítanod az adminisztratív feladatokra, és több időd maradhat az üzleti növekedésre és a stratégiai tervezésre.


Válaszd a D4S vállalatirányítási rendszert, és tapasztald meg, hogy kevesebb stressz mellett mennyivel jobb eredményt érhetsz el webshopod üzemeltetése során.