Ismerd meg jobban D4S ERP rendszerünket oktató videóink segítségével - betanulás egyszerűen, érthetően, gyorsan!

Elindítottuk Youtube csatornánkat!

2021.06.07.

Hasznos tartalmaink már a legnagyobb videómegosztó portálon is elérhetők!

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk a D4S betanulási folyamatát egyszerűbbé és gyorsabbá tenni Számotokra – hiszen jól tudjuk mi is; az idő pénz, így próbáljuk a lehető leghatékonyabban átadni a szükséges tudást a rendszerhez.


Ebből a gondolatból és a Ti kéréseitek alapján született meg az ötlet, hogy útjára indítjuk Youtube csatornánkat, ahol rövid videókkal segítjük munkátokat ERP rendszerünk mindennapi használatával kapcsolatosan, melyeket akár telefonon is meg tudtok nézni bárhol bármikor.



Természetesen blog bejegyzések és hírlevelek formájában továbbra is tájékoztatni fogunk Titeket újdonságainkról, emellett viszont azokra is gondoltunk, akiknek kevés idejük van és hasznosabbnak tartanak egy rövid videót megnézni a funkciókról.


Tartalmainkat folyamatosan töltjük fel,  első videónkban azt a 8 fő funkciót mutatjuk be, melyek rendszerünk alapját képzik, ha ezeket ismered, egyszerűbbé és gyorsabbá válik a napi munkafolyamatod.


Ha bármi ötleted van, amiről szeretnél videót látni írj nekünk bátran, szívesen vesszük Ügyfeleink kéréseit és igyekszünk mindet megvalósítani!

Iratkozz fel a youtube csatornánkra, hogy első kézből kapj értesítést az új oktató videókról és eseményekről.