A kétlépcsős azonosítás használata nagyban növeli az erp biztonságát!

Felhívás! Közeleg a határidő!

2022.08.30.

Korábban is írtunk már róla, miszerint legutóbbi verziónk legfőbb fejlesztése a Kétlépcsős azonosítás volt. Tájékoztattuk arról is Ügyfeleinket, hogy 2022. szeptember 1-től bevezetése nem csak lehetőség, hanem kötelező!


Fontos a biztonság

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy manapság, amikor személyes adataink nagy részét a virtuális világban tároljuk, mekkora jelentősége van annak, hogy fiókjainkat kellőképpen biztonságban tudjuk. Éppen ezért, hogy adataitok védve legyenek, kérünk Titeket, hogy engedélyezzétek a kétlépcsős azonosítást felhasználói fiókotokban.

A kétlépcsős azonosítás aktiválása a Te adataid érdekében történik D4S vállalatirányítási rendszeredben!

Erre a Profilom menüpont → Beállítások → Biztonság fülre kattintva van lehetőség. Miután engedélyeztétek a Kétlépcsős azonosítást, már csak össze kell kapcsolni a D4S vállalatirányítási rendszert a Google Hitelesítő (iOS-en: Google Authenticator) alkalmazással az ott látható QR kód segítségével.


A hitelesítés egyszerűen kezelhető akár mobiltelefonoddal is


Részletes leírást a korábbi blogbejegyzésünkben találhattok, amit ide kattintva meg is tekinthettek.


Annak érdekében, hogy minél jobban megkönnyítsük ezt a folyamatot Számotokra, készítettünk egy videót, amiben lépésről lépésre bemutatjuk a bevezetéshez szükséges lépéseket:




Kérünk Mindenkit, hogy legkésőbb 2022. szeptember 1-ig engedélyezzétek a Kétlépcsős azonosítást rendszereitekben!


Abban az esetben, ha nem teszel eleget kérésünknek és nem vezeted be a napi munkavégzésedbe a Kétlépcsős azonosítást, Cégünk nem tud felelősséget vállalni adataid védelméért!


Megértéseteket köszönjük!



Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne keressétek kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 help@d4s.hu

 +36 70 371 0355