Az NJE állásbörzén ismét találkozhatsz velünk és terápiás kutyánkkal, Pennyvel!

Idén is találkozhatsz velünk az NJE állásbörzén!

2023.04.14.

2023. 04. 14-én ismét találkozhatunk a kecskeméti állásbörzén!

Közeledik ismét a kecskeméti Neumann János Egyetemen évente megrendezett állásbörze, melyen mi is kint leszünk és várjuk az érdeklődőket terápiás kutyusunkkal, Pennyvel együtt. A tavalyi rendezvény sikeres volt számunkra, hiszen új kollégával bővültünk, aki azóta is erősíti csapatunkat. Ildinek pont ma van nálunk az 1 éves évfordulója, így egy kicsit kifaggattuk az elmúlt időszakról.


Milyen szakon tanultál?

Gazdálkodási és menedzsment szakon végeztem.


A tanult szakirányban sikerült elhelyezkedned? Mi a feladatköröd? 

Szerencsére igen. Igazából az Egyetemen rengeteg területbe pillantottunk be és amikor végzetem nem tudtam eldönteni melyik is érdekel igazán, miben szeretnék elhelyezkedni. Nagyon nagy szerencsém volt, amikor az állásbörzén találkoztam a céggel és a lányokkal. Elmesélték, hogy mennyire változatosak a napjaik és milyen sokféle feladattal foglalkoznak. Ez tényleg így van, hiszen a mindennapos feladataimba beletartozik az ügyfelek oktatása, segítése, hogy minél egyszerűbben tudják bevezetni D4S vállalatirányítási rendszerünket. A vállalatirányítási rendszerek (ERP) komplex megoldást nyújtanak a cégek életébe, mellyel minden munkafolyamatot egy helyen kezelhetnek, pl.: számlázás, raktárkezelés, iktatás, időpontfoglalás, webshop üzemeltetés. Szóval már így is nagy részét hasznosíthatom a tanultaknak, de emellett foglalkozom a cég marketing tevékenységével és kezelem a social media felületeket.


Mik a tapasztalataid 1 év után?

Igazat mondtak a lányok tényleg nagyon változatosak a mindennapok. Rengeteg dolgot tanultam ez az egy év alatt és tudom, hogy még sok mindet fogok is, hiszen a feladataink nem előre meghatározhatóak, így mindig van valami újdonság.


Milyen tudást sajátítottál el itt, amit az egyetemen nem kaptál meg?

Teljesen más valamit tanulni elméletben és utána a gyakorlatban is hasznosítani. Talán a szituációk megfelelő kezelése és lereagálása a legfontosabb, amit elsajátítottam, de ugye ezt nem is lehet tanítani.

Emellett szerencsés is vagyok hiszen támogatták, amikor elkezdtem pár grafikai program használatát elsajátítani. Ma már ez teszi ki a feladataim egy részét, hogy hirdetéseket és különböző kreatív anyagokat készítek.


Miért szeretsz itt dolgozni? 

Mindig is olyan munkahelyet szerettem volna, ahol családias a légkör és ez teljesen mértékben igaz ránk. Rendszeresen tartunk céges eseményeket, ahol közösen főzünk, társasozunk és sokat nevetünk.

A munkámban is szeretem a folytonos változatosságot és a kihívásokat.

Gyere el az állásbörzére és ismerd meg cégünknél az aktuális nyitott pozícióinkat!

Mit gondolsz a cég arcáról, Pennyről?

Imádom, igazából Penny miatt mentem oda a cég standjához az állásbörzén, hogy megsimogassam. Nagyon szeretem, hogy minden nap itt van velünk az irodában, igazi kis terápiás kutyus. Egy élmény úgy dolgozni, hogy közben az ölemben simogathatom. Sokszor viccelődünk azzal, hogy én csak Penny miatt jöttem ide dolgozni. Nem mondom, hogy részben nem igaz. 


Találkozzunk április 18-án az egyetemen és reméljük, hamarosan Te is csapatunk tagja leszel!