D4S vállalatirányítási rendszer használatára könnyen átállhatsz segítségünkkel!

Megkönnyítjük a régi rendszerről történő átállást!

2023.03.17.

Már most is használsz vállalatirányítási rendszert, de nem vagy vele elégedett?

Váltanál, de nem tudod hogyan kezdj bele? Szeretnél modernebb és sokkal inkább felhasználóbarát felületen dolgozni? Remek hírünk van, ebben tudunk segíteni Neked!


Rengeteg régebbi vállalatirányítási rendszer, amiket már nem fejlesztenek tovább elavulttá válik, nem tud haladni a korral és ezáltal egy idő után önmagában nem is feltétlenül elég, kellenek hozzá kiegészítések. Illetve a cégek is kinőhetik a korábban még megfelelőnek bizonyuló rendszereket azáltal, ha új tevékenységekbe vágnak bele vagy rohamosan bővülnek, növekszenek. Ilyenkor érdemes keresni egy olyan rendszert, ami tökéletesen kiszolgálja jelenleg is és előreláthatólag jó néhány évig a cég igényeit. A váltás természetesen sosem egyszerű, főleg nem egy egész cég életét meghatározó vállalatirányítási rendszer esetén, de érdemes belevágni!



Miért válaszd a D4S vállalatirányítási rendszert?

Amellett, hogy D4S vállalatirányítási rendszerünk szinte bármilyen iparág számára – így valószínűleg Neked is – tökéletesen használható, ráadásul a bevezetésben is végig segíteni fogunk, nem maradsz magadra. Nézzük át a bevezetés és átállás fázisait, hogy tudd, mire számíthatsz majd!


- Megismerjük vállalkozásod folyamatait, hogy a lehető legjobb beállításokat tudjuk javasolni rendszerünkben.

- Minden fontos kezdeti beállításban a segítségedre leszünk, akár az ERP-vel magával, akár webshop létrehozással kapcsolatos!

- Ki kell nyerni a partner és termék adatokat a régi rendszeredből és megfelelő struktúrában excel segítségével tömegesen betölteni. Amennyiben új adatbázist akarsz építeni természetesen kézzel is elkezdheted rögzíteni az új partnereket.

- Rendelkezésedre állnak oktatóvideóink, így azok is segítségedre lesznek a betanulás során.

- Supportra a bevezetési időszak után is számíthatsz tőlünk, segítünk, amiben csak tudunk!


Természetesen a fenti folyamatok nem mindenkinél pont így néznek ki, de valami hasonlóra számíthatsz, ha minket választasz! Ha szeretnéd megismerni a rendszert keress minket és egy bemutató keretein belül minden kérdésedre válaszolunk! De addig is nézd meg, hogy miért jó, ha neked is van vállalatirányítási rendszered