A kecskeméti egyetem által szervezett állásbörzén céges kutyusunkkal együtt népszerűsítettük cégünket, a Silicon Dreams Kft-t.

Terápiás kutyusunk volt az állásbörze egyik sztárja

2022.04.06.

Várjuk a jelentkezőket nyitott pozícióinkra!

Mi is részt vettünk a kecskeméti Neumann János Egyetem állásbörzéjén és nem is akárhogyan! Penny kutyusunk, a céges mopszunk is elkísért minket, hogy jobban szemléltethessük milyen is egy munkanap nálunk, hiszen ő is velünk dolgozik. Sokan szerettétek őt és készítettetek vele képet, amiket megtaláltok instagram oldalunkon.


Fejlesztőket és projektvezetőket keresünk a Silicon Dreams Kft csapatába


Nagyon hasznosnak ítéltük meg, hogy megismerkedhettünk a diákokkal, akik a munkaerőpiac jövőbeni szereplői lesznek és be tudtunk kerülni a látókörükbe, mint lehetséges munkahely.


Kit keresünk?

Szoftverfejlesztő cégként elsősorban informatikusokat keresünk mérnökinfomatikus végzettséggel, akik saját D4S vállalatirányítási rendszerünk fejlesztésében vennének részt, illetve projekt koordinátorokat gazdasági végzettséggel, akik többek között ügyfeleink igényeit mérik fel, kezelik és a rendszer használatát oktatják. Kattints a pozíciók részletes leírásához!


Amennyiben Te is a fenti végzettségek egyikével rendelkezel és úgy érzed, hogy szívesen tartoznál csapatunkhoz, jelentkezz hozzánk önéletrajzod elküldésével a hr@d4s.hu e-mail címen!


A D4S csapata Téged is vár akár teljes állásba vagy gyakornoki pozícióra is!