D4S vállalatirányítási rendszerünkön belül időpontfoglaló modul is elérhető, nem kell többet excelekkel és naptárakkal bajlódnod!

Jó időpontfoglaló szoftvert keresel?

2020.09.15.

Ne menj messzire, ha jó időpontfoglaló szoftvert keresel.

Kezd kényelmetlenné válni az időpontok nyilvántartása? Megtelt az időpontok rögzítésére használt füzet? Bonyolult előkeresni a foglalásokat az excel táblázatból?


Egy jó időpontfoglaló rendszerrel nem okoznak gondot a fentebbi problémák. Vállalatirányítási rendszerünk egy könnyen kezelhető és jól működő időpontfoglaló alrendszert is tartalmaz, amelyet ráadásul weboldallal is össze tudunk kapcsolni. Olvasd el a következő rövid leírást és garantáltan elnyeri tetszésedet.


Az Időpontfoglalás a CRM modul speciális almodulja. Egy komplex folyamatot kezel, amely a rendszer több modulját érinti. Célja valamilyen tevékenységre/ szolgáltatásra történő időpont foglalások rögzítése és kezelése.


A program alkalmas akár komplex szolgáltatások támogatására, mint például egészségügyi központok időpont kezelésének lebonyolítására. Az ERP-ben nyomon követheted, hogy melyik orvoshoz, mikorra, milyen tevékenységre, ki foglalt időpontot. Ha több rendelőd van, még a kezelés helyét is meg tudod adni. A tevékenységeket és az orvosokat külön színekkel jelölheted, hogy könnyebb legyen a foglalásokat beazonosítani.


De hogy jelenik meg mindez?

Egy átlátható naptárnézetben:

A D4S vállalatirányítási rendszer időpontfoglalójának naptár nézete

Az időpontfoglaló funkciónk nem csak bonyolult rendszerekhez alkalmas. Kisebb tevékenységek rögzítésére és foglalására is kiváló, például belső időpontok meetingek, üzemorvosi vizsgálatok, szervíz időpontok kezelésére. Bármilyen szolgáltató vállalkozás, kozmetika, fodrászat, autó szerelő műhely ügyfél fogadásainak rendszerezésére. Számtalan lehetőségünk között szerepel az ügyfelek azonnali értesítése az esetleges időpont változásokról.


Előfordult, hogy le kellett mondani egy foglalást, vagy az ügyfél kért másik időpontot? Esetleg elfelejtettek megjelenni a lefoglalt időpontban?

A rendszerből közvetlen e-mail értesítés küldhető az ügyfeleinknek, 

sőt mi több a dolgozóinknak is. Továbbá automatikus emlékeztetőt állíthatsz be az időpontot megelőzően.

Értesítő kiküldése ügyfélnek és dolgozónak néhány kattintással

Az időpontfoglalás leggyakrabban valamilyen webes felületről történik. Természetesen a mi rendszerünk is alkalmas arra, hogy weboldalt kapcsoljunk az ERP rendszerhez, így az időpontok a weboldalról (is) kerülnek be. A weboldalon keresztül foglalhatnak az ügyfelek orvosi kezelést, autógumi cserét, vagy hajvágást. A gyorsabb ügyintézés érdekében, rendszerünk egyedi módon automatikusan elmenti a partner törzsbe az ügyfél adatait, ahogy az időpontfoglalás megtörtént.


Időpontfoglaló rendszerünk eleinte komplex folyamatnak tűnik, de használatának elsajátítása után gyorsabb és egyszerűbb ügyintézésben lesz részed a mindennapi munkavégzésed során.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress minket bátran!