Projekt modulunk tökéletesen megfelel építkezési vállalatok, generálkivitelezők és minden projekt alapon működő cég számára!

Projektkezelés egyszerűen a D4S vállalatirányítási rendszerben

2022.02.15.

Kibővítettük Projekt modulunkat!

Nézzük milyen funkciókkal bővült a vállalatirányítási rendszer projektkezelési modulja.


Kiegészült a projekt adatlap tartalma

Így még több információt tarthattok számon akkor is, ha nem szeretnétek emiatt egyedi adatlapokat létrehozni. Nézzük milyen újdonságokat találtok a Projekt modulunkon belül.


Munkanemek

A szótárelemek között lehetőségetek nyílik munkanemek, munkanem kategóriák és munkanem alkategóriák rögzítésére, mellyel 3 szintre bonthatjátok a projekthez kapcsolódó tevékenységeiteket.


Listanézet

Kiegészítettük az alapértelmezett listanézetet is, hogy minél több információhoz jussatok hozzá egy kattintással projektjeitek kapcsán!


Projekt státusz

Bővültek a projektek státuszai és lehetőségetek van egyedi állapotokat is létrehozni, továbbá minden projekthez bizonylattömböt kell rendelni, ezáltal sorszámot is kapnak, mely funkciók segítik a pontosabb szűréseket és kereséseket.


A projekt listanézetben elérhető rengeteg állapot, állapot és egyedileg létrehozható szűrés is. A projektkezelés a számlázáshoz hasonló sorszámozást kapta meg, a könnyű követhetőség kedvéért.


Ügyletek

Mostantól a projektek mellett ügyletek is létrehozhatók, melyek alprojektjeként funkcionálnak, egy nagyobb projekt részét képezik, miközben ugyanúgy megadható hozzájuk minden információ, ami bármelyik projekt esetében is. Ehhez kattintsatok az új projektre, majd a projekt/ügylet kapcsoló segítségével döntsetek arról, hogy projektet vagy ügyletet szeretnétek rögzíteni. Ha egy ügyletet projekthez rendeltetek, utána a projekt adatlap ügyletek fülén is elérhetővé válik.


Minden projektnél megadható, hogy az egy új projekt, vagy egy létező projekthez kapcsolódó ügylet legyen. A projektekhez kapcsolt ügyletek az "ügyletek" fülön jelennek meg.


Kalkuláció

Legnagyobb újdonságunk az úgynevezett kalkuláció, amely a projekthez kapcsolható pénzügyi tervet takarja. Árajánlat is készíthető a véglegesített kalkulációból, így a teljes értékesítési folyamat végig vezethető a kalkulációból, mint kiindulópontból. A kalkulációk külön listanézetben is megtalálhatók.

Projektekhez létrehozhatunk kalkulációkat is, hogy megkönnyítsük az egyedi ajánlatok létrehozását és abból egyenesen vevői ajánlatot készíthessünk.

Kalkuláció létrehozása alapértelmezett adatlap.


Import funkció

Természetesen a projektkezelésen belül elérhető import funkciónk is, így már meglévő projektjeitek adatait is egyszerűen és gyorsan betölthetitek rendszerünkbe egy excel fájl segítségével.


A projektkezelésről készítettünk egy videót is, melyben részletesen láthatjátok az új funkciók működését: 




Kérdések esetén, keress Minket bátran a

 help@d4s.hu e-mail címen!