Így tudsz árajánlatot kérni a vallalkozzdigitalis.hu oldalon a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázat informatika részére.

Árajánlatkérés menete a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 felhő szolgáltatásra és IFKA tanácsadásra

2021.12.27.

Válaszd D4S rendszerünket!

Ránk számíthatsz a következő páláyzatos időszakban is!


Így tudsz árajánlatot kérni a vallalkozzdigitalis.hu oldalon a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázat informatika részére!

Már elérhetők D4S vállalatirányítási rendszerünk moduláris árai a www.vallalkozzdigitalisan.hu weboldalon a szállítói árajánlatok között. Az ajánlatkéréshez felhasználói fiókkal kell rendelkezned a felületen, melyhez regisztráció szükséges. Az ajánlatkéréshez szükséges lépéseket összefoglaltuk Neked egy rövid videóban, kérlek nézd meg, hogy egyszerűbb dolgod legyen!



Ne feledd: segítségünkkel plusz 10 ponttal indulhatsz a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázaton, amennyiben D4S ERP rendszerünket választod és mellette igénybe veszed IFKA minősített tanácsadásunkat is! A pályázat 2022. január 19-től lesz beadható, addig még van időnk felkészülni együtt!

A pályázat minden fontos részletét bemutatjuk, kattints és olvass tovább!


Mit kell tenned a siker érdekében?


Mi ingyenesen minősítjük céged! Egy órán belül megmondjuk: mekkora összegben és mennyi pontszámmal tudsz indulni a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázaton! Annyi a feladatod, hogy az ajánlatkérés gombra kattintasz és az űrlapon kitöltve elküldöd kapcsolatfelvételi adataid (és az üzenet részbe beírva céged adószámát) vagy hívd cégünket a +36 70 476 7962 hot line vonalunkon!