Ha pályázni akarsz, üzleti felhőszolgáltatásra ajánljuk D4S vállalatirányítási rendszerünket!

Pályázati sikertörténetünk – nyerj velünk Te is!

2023.04.28.

Induljunk együtt a következő pályázati ciklusban és használd Te is D4S szoftverünket!

Ha GINOP pályázat, akkor válassz minket szállítónak– ezt már egyre több magyar cég tudja. A GINOP pályázatok célja a vállalkozások innovációs kapacitásának fejlesztése és a versenyképességük növelése, mely eléréseben D4S felhőalapú vállalatirányítási szoftverünkkel tudunk segíteni.


Sok sikeres pályázati cikluson vagyunk már túl és több száz hazai vállalkozásnak segítettünk, hogy nyertes pályázatot nyújthassanak be, így Neked is bátran ajánljuk szakértőink segítségét következő informatikai pályázatoknál! A cégek, akik GINOP pályázaton nyerték szoftverünket azóta is elégedett partnereink, mindannyian nagy mértékű technológiai újításokat vezettek be, mely hozzásegítette őket az iparágukban való növekedéshez.


Fontos, hogy olyan pályázatokkal kapcsolatban tudunk csak segíteni, ahová üzleti felhőszolgáltatásként D4S vállalatirányítási szoftverünk is beilleszthető.


Miben tudunk támogatást nyújtani?

-        teljes körű tájékoztatást adunk a pályázat részleteivel kapcsolatban

-        levesszük a válladról a pályázatírás terheit

-        vállalatirányítási rendszerünk tökéletesen megfelel a pályázati kiírásban szereplő követelményeknek

-        nyertes pályázatot követően segítünk a D4S vállalatirányítási rendszer bevezetésében, support tevékenységünknek köszönhetően pedig bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk


Amennyiben szeretnél a következő pályázati ciklusban indulni és céged versenyképességét tovább növelni, keress minket és kezdjük meg együtt a felkészülést!