Olvass tovább és ismerj meg minden lényeges tudnivalót a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázatról! Összefoglaltuk Neked érthetően és egyszerűen a legfontosabbakat.

GINOP PLUSZ 1.2.1 pályázatról mindenkinek, érthetően

2021.06.18.

Minden fontos információ a pályázatról egy helyen, nálunk.

Segítünk a nyertes pályázatban!


Nagyon vártuk már, most pedig végre megérkezett a pályázat hivatalos kiírása mikro kis és középvállalkozások számára - és 1 hónap múlva a támogatási kérelmek beadása is elkezdődik. De addig még van egy kis időd, hogy eldöntsd szeretnél-e indulni Te is. Érdemes alaposan átgondolni, hiszen ilyen nagy volumenű pályázat nem valószínű, hogy lesz a közeljövőben – akár 70%-os állami támogatáshoz is juthatsz vele! Az érdeklődők köre rendkívül nagy, így aki nem lép időben, ki fog csúszni a támogatási keretből, mely hiába nagy összegű, de véges. A pályázat célja a kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő, kis és középvállalkozások modern, üzleti és termelési módszerek bevezetése.


Árajánlatkérés

Az ajánlatkérő felületen Te is egyszerűen tudsz árajánlatot kérni D4S vállalatirányítási rendszerünkre. Nézd meg ezzel kapcsolatos rövid videónkat vagy olvasd el leírásunkat , amik segítenek eligazodni a pályázati útvesztőben.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!


Melyek a sikeres GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázat feltételei?

GINOP PLUSZ 1.2.1 tudnivalók - D4S


Hogyan fogj hozzá ehhez az egészhez?


Ahhoz, hogy sikeres pályázatot nyújthass be érdemes pályázatíró segítségét igénybe venni, illetve választanod kell majd a minősített szállítók közül is. Mindkettőben segítségedre tudunk lenni, hiszen cégünk régóta az informatika piacán tevékenykedik, rengeteg sikeresen lezárt pályázat van a hátunk mögött és évek óta a Modern Vállalkozások Programjának szállítói vagyunk. 

Keress minket bátran, hogy összeköthessünk pályázatíróinkkal, akik segítenek Neked abban, hogy július 12-én Te is benyújthasd támogatási kérelmedet, mi pedig egy teljesen cégedre szabható, modern vállalatirányítási rendszerrel leszünk segítségedre, mellyel optimalizálni tudod munkafolyamataidat és átláthatóbbá teszi vállalkozásod működését!