D4S vállalatirányítási rendszerünk folyamatosan bővül, hogy ügyfeleink hatékonyan tudják végezni feladataikat. Érdemes folyamatosan követni legújabb híreinket.

1.6.0-os verziónkkal ismét Ügyfeleinknek kedveskedünk!

2021.02.05.

A jó munka a részletekben rejlik, ebben szeretnénk segíteni Nektek!

Vállalatirányítási rendszer fejlesztéseink azt a célt szolgálják, hogy minél hatékonyabban, minél jobb minőségben végezhessétek napi feladataitokat. Nagyon jól tudjuk, hogy a jó munka a részletekben rejlik, ebben szeretnénk most segíteni Nektek. Ismerkedjetek meg az új funkciókkal!


Praktikusság

Már értékesítéshez, beszerzéshez és raktárkezeléshez kapcsolódó bizonylatok (például vevő és szállítói számlák, rendelések, ajánlatok és szállítólevelek) esetében is elérhető lett jól bevált fejlesztésünk, miszerint rendkívül gyorsan kereshettek partnereitek és termékeitek között, ha egy-egy bizonylatra szeretnétek rögzíteni őket. Csak kezdjétek el gépelni a keresett szót és automatikusan felsoroljuk Nektek a releváns találatokat.


Gyors termékkereső funkció a bizonylatok tétellistáinál, a D4S ERP rendszerben!


Következetesség

A nyomtatási képen ismétlődő elemek hozhatók létre. Hogy ez mit is jelent pontosan? Ezentúl a sablonkezelőben kiválaszthatjátok, hogy mely elemek ismétlődjenek a nyomtatási képeken a fejlécben. Ilyen például a számla kötelező eleme, mint pl. a sorszám, melyet az alapértelmezett adatlapjainkra fel is tettünk. A többoldalas bizonylatainkon ezentúl minden esetben találtok oldalszámot is az oldal tetején.


A nyomtatási képen megjelenik az egyedi szövegmező is.


Esztétika

A bizonylatokon eddig is volt lehetőség egyedi megjegyzések elhelyezésére. Mostantól pedig a sortörések helye és a megjegyzés szövegének fel/le mozgatása is szabadon megválasztható a nyomtatási képen. Így a megjegyzések pontosan olyan kinézettel kerülnek a számlára, ahogyan a megjegyzés mezőbe rögzítitek.


Próbáljátok ki fejlesztéseinket D4S vállalatirányítási rendszerünkben, amennyiben kérdésetek merülne fel, keressétek csapatunkat bizalommal a help@d4s.hu e-mail címen!