D4S rendszerünk legújabb frissítései megérkeztek!

Átalakítottuk a bizonylatok tételsorait!

2023.03.24.

Szembetűnő és hasznos fejlesztés érkezett!

A legújabb ERP rendszer frissítésünk elég szembetűnő változással érkezett, amennyiben nap mint nap készítesz ajánlatokat, rendeléseket vagy számlákat bizonyára már észre is vetted, hogy a tételsorokat teljes mértékben átalakítottuk, még inkább felhasználóbarát lett a felület, illetve az adatlapokat is kiegészítettük.

Nézzük, mi változott pontosan!


Tétellista átalakítás a bizonylatoknál


A számlázás még gyorsabban fog működni!


1. Amely beállítások eddig több sorban, egymástól távolabb voltak elhelyezve, most fent egysorba összevontuk őket, így átláthatóbbá vált a tábla.

2. Fentre tettük a csúszkát, ami mostantól mindig a képernyőd tetején fog látszódni még görgetés esetén is.

3. A mennyiséget és a mennyiségi egységet lerövidítettük, így több hely marad a fontosabb adatok számára a kijelzőn.

4. A raktár mezőt egy kicsit hátrébb soroltuk.


 Átláthatóbbá válik a tétellista a bizonylatoknál.


5. A Termékkód és Megnevezés mezők folyamatosan látszódnak a táblázatban attól függetlenül, hogy bentebb húzzuk a csúszkát vagy sem.

6. Hogyha túl hosszú egy termékünk vagy bármelyik másik mezőnk neve és nem látszódik teljesen, úgy az egeret a mezőre húzva láthatjuk pl. a termék teljes nevét, így egyszerűbben ellenőrizhetjük az adatokat.

Az oszlopok megnevezéseit szintén rögzítettük, így bárhova görgetsz mindig látni fogod őket.


Újítás a jogosultságok terén

 

Mostantól dolgozóid hozzáférnek a saját HR adatlapjukhoz akkor is, ha magához a modulhoz nincs jogosultságok, tehát tudják frissíteni saját adataikat, nem Neked kell ezzel dolgozni. Ez innen érhető el:




Amennyiben nem szeretnéd, hogy munkatársaid egy adatlap kitöltésekor annak minden fülét és mezőjét szerkesszék vagy lássák, úgy ezt is kedvedre korlátozhatod mostantól! Az adatlapkezelőben minden fül mellett találsz egy kis gombot, melyre kattintva tudod törölni, vagy a jogosultságait szerkeszteni.



Adhatsz szerepköröknek megtekintési és módosítási jogot. Fontos, hogy akinek van módosítási joga, annak adni kell megtekintést is. Illetve arra is figyelj, hogy nem felhasználónkként tudsz korlátozni, hanem szerepkörönként, így kevesebb munkád lesz a beállítással. Alapértelmezetten User elnevezésű csoport van kiválasztva a mindkét jognál, ami lefedi az összes felhasználódat, tehát ha nem állítasz be pluszban semmit, akkor minden felhasználó lát minden fület az adatlapokon, ahogy eddig is. Ha konkrét felhasználóknak szeretnéd csak, hogy joga legyen pl. egy fül módosításához, akkor őket szerepkörbe kell sorolnod és a User csoport helyett azt a szerepkört megadni.


Szélesebb körű lett a jogosultságok kezelése.


Kérdés esetén keresd Ügyfélszolgálatunkat a help@d4s.hu e-mail címen!