Az e-számlának köszönhetően a D4S vállalatirányítási rendszerrel még több időt és energiát megspórolhatsz. Csökkentheted a költségeket és a papír felhasználást.

Gyorsabb és praktikusabb számlázás

2021.07.14.

Új funkciónk, az e-számla segítségével időt és pénzt spórolhatsz vállalkozásod számára.

Szeretnél még gyorsabban számlázni? Időt és pénzt spórolni vállalkozásod számára? A D4S vállalatirányítási rendszer legújabb funkciója biztosítja számodra mindezt.


Egy újabb szolgáltatóval bővítettük partnerkapcsolatainkat, a Számlaközpont e-számla szolgáltatóval.

A hagyományos számla kiállítás mellett ezentúl e-számlát is tudsz készíteni vevőid számára. Az e-számla egy teljesen elektronikus formájú bizonylat, ami azt jelenti, hogy nem kell nyomtatni és postázni az így kiállított számlákat se neked, sem a vevőnek. Emellett, számos előnye van a hagyományos számlával szemben.



Válaszd az e-számlát, mert:


  megspórolhatod a nyomtatást és a postai sorban állást

egy újabb lépést tehetsz vállalkozásod digitalizálása felé

papírmentessé teheted a számlázási folyamatot

a vevő azonnal és automatikusan megkaphatja a bizonylatot email formájában

a kiállított számlákat a Számlaközpont tárolja

időt, energiát, és pénzt takaríthatsz meg


    Gyorsítsd vállalkozásod működését az e-számlával


Hogyan működik?

Rendszerünkben az e-számlát is ugyanúgy kell kiállítani, mint a hagyományos számlát. A különbség az, hogy ezek a bizonylatok PDF formátumban készülnek el, melyek eredetiségét és hitelességét az ún. digitális aláírás jelenti. 


A digitális aláírást mindig a Számlaközpont fogja rárakni a bizonylatokra, tehát neked csak annyi a feladatod, hogy kiállítsd a számlát és ügyelj a pontos adatokra. Vállalatirányítási rendszerünk ezután tovább küldi a Számlaközpont-ba, ahol rákerül a digitális aláírás a bizonylatra, és továbbításra kerül az ügyfél email címére.


Ha meglévő ügyfelünk vagy, akkor néhány egyszerű beállításra szükséged lesz, hogy használni tudd az e-számla funkciót. Például választanod kell a Számlaközpont csomagjai közül, regisztrálnod kell cégedet és össze kell kapcsolnod az ERP-t a Számlaközponttal. 

Az aktiválási folyamatban szívesen segítünk. Keresd fel ügyfélszolgálatunkat a beállítási részletekért!


Amennyiben érdekel a D4S számlázó program és integrált ügyviteli rendszer, ha szeretnéd digitalizálni, gyorsítani, és hatékonyabbá tenni vállalkozásod, töltsd ki az információ kérő űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!


Kérdések esetén, keress Minket bátran a

 help@d4s.hu e-mail címen!