Ismerd meg a D4S vállalatirányítási rendszer legújabb funkcióit!

Ismét hasznos újdonságok érkeztek a D4S-be!

2024.02.27.

Ismét sok újdonság érkezett D4S rendszeredbe, melyek még kényelmesebbé teszik a használatát. Nézzük mik is ezek pontosan!


Kijelölt bizonylatok összegzése


Eddig is volt lehetőségünk arra, hogy a listanézeteknél beállítsuk az oldal összegzést, például számlák esetében az egy oldalon szereplő nettó, bruttó és áfa összegeket láthattuk az oldal alján egyben összeadva. Azonban előfordulhat az is, hogy nem az egész oldal összegzését szeretnénk látni, csak egyes bizonylatokét. Most már lehetőségünk van arra is, hogy csak az általunk kijelölt bizonylatokat összegezze a rendszer.

Ezt tudod alkalmazni az alapértelmezett nézetben, illetve az általad létrehozott egyedi nézetekben is. Kattints az Oszlopok beállítása gombra, ahol be tudod kapcsolni, hogy melyik oszlopok legyenek összegezve – ez eddig is így működött.


Bővült a bizonylatok listanézeteinek beállítási lehetősége - D4S


Ezután megjelenik egy ablak, ahol láthatod az összes oszlopot. Kattints a gombra amennyiben szeretnéd, hogy az adott oszlop összegezhető legyen.




Hogyan tudod beállítani a kijelölt sorok összegzését a bizonylatok listanézeteiben?


Ha ezeket aktiváltad kattints a mentésre (alapértelmezett nézet esetén csak kattints ki az ablakból) és ha visszatérsz a listanézetre, láthatod a listanézet alján, hogy az aktivált mezőket összegzi. Itt látható is, hogy lett egy új sor, ami a kijelölt bizonylatok összegét mutatja. Jelöld ki, amiknek az összegét szeretnék látni és ez meg fog jelenni ebben az új sorban.


 Megújult a D4S-ben a bizonylatok listanézete, mostmár kijelölt sorokat is tudsz összegezni!


Értesítések átalakítása


Eddig is láthattad, ha a rendszer valami miatt értesítést küldött számodra – pl. egy termék elérte a minimális készletszintet vagy valakinek lejárt a hitelkerete, azonban ezt innentől kezdve sokkal feltűnőbb módon fogod látni, biztos, hogy nem kerülik el a fontos információk a figyelmedet:


A D4S-ben az értesítések még figyelemfelkeltőbb kinézetet kaptak!


Ezen felül mostantól lehetőség van arra is, hogy a webshopodból beérkezett rendelésekről is értesítéseket kaphass. Kattints a Profil részre és végezd el az ehhez kapcsolódó beállítást:



Webről érkező megrendelések esetén is értesíthet a D4S rendszered!


Kattints a Beállítások menüpontra és azon belül az Értesítések fülre. Itt, ha aktívra állítod a kapcsolód, mint ahogyan a képen is látszik, akkor értesítéseket fogsz kapni az újonnan beérkező webes rendelésekről. Ha az értesítés ikonra kattintasz és az Összes lehetőséget választod, ott a webes rendelések fülön tudod nyomon követni az összes ilyen jellegű értesítést.


Webes megrendelésekről is kaphatsz értesítést, amennyiben beállítod D4S rendszeredben!


Sarzsszámok megjelenítése a bizonylatokon


Akik használnak sarzsszámokat a termékeiknél, pl.: gyáriszámok, sorozatszámok, nekik rendkívül hasznos újítást hoztunk. Mostantól a raktári bizonylatokon, amennyiben sarzsos termék kerül a tételek közé, látszódni fognak a sarzsszámok a tétel megnevezése alatt, illetve a nyomtatási képen is.


Sarzsok megjelenítése az adatlapon:



A sarzsszámok megjelennek a raktári bizonylatok adatlapján! - D4S


Sarzsok megjelenítése a nyomtatási képen:


A sarzsszámok már a bizonylatok nyomtatási képén is megjelennek! - D4S


Reméljük az új funkciókat Te is hasznosnak találod! Amennyiben bármi kérdés felmerül a használatukkal kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeinken és segítünk!