Tekintsd meg új frissítésünket, az ADR-t és Termékkedvezményt!

Két új funkció: ADR és Kedvezmény

2020.12.03.

Ismét egyszerűbbé válik velünk az üzleti élet!


Nálunk a meglévő és potenciális ügyfelek igényei egyaránt kiemelten fontosak, ezek nyomon követése újabb és újabb ötletekkel gazdagítja csapatunkat! Ennek eredményeként született meg integrált vállalatirányítási ERP rendszerünk legfrissebb verziója is, melybe ismét a már megszokott, magas minőségű munkát fektettük be.


Új verziónk két kiemelt funkcióval járul hozzá a szoftver hatékonyabb és szélesebb körű felhasználásához.


ADR

Az ADR a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról született Európai szintű Megállapodás, melyhez Magyarország is csatlakozott 1979-ben. Ennek értelmében a tűz-, robbanásveszélyes, egészségkárosító vagy környezetkárosító anyagok szállításakor számos szabályozásnak kell megfelelnünk. Szállítóleveleink ezentúl olyan fuvarokmányként állíthatóak ki, melyeken megjeleníthetőek az ADR adatok, az Összmennyiség szállítási kategóriánként, valamint az Összesített ADR pontérték is.
A nyomtatási képen megjelennek az ADR adatok, minden ilyen adattal rendelkező terméknél


Az ADR adatok rögzítését a Termék adatlapján, az új ADR fül alatt tudjátok megtenni. Minden kötelező és szükséges a jogszabályban előírt értéket megadhattok itt. A többi munkát pedig bízzátok ránk, a megadott adatok alapján automatikusan számolunk. Továbbá, azonnal látható, hogy milyen adat fog megjelenni a szállítólevélen, az ADR-rel kapcsolatban. 


Az ADR adatok beállítása egy rendkívül egyszerű folyamat a D4S ERP rendszerben!


Személyre szabott kedvezmények rögzítése

Személyre szabott kedvezmények rögzítése a számla egyes tételeinél még sosem volt ilyen egyszerű! Fejlesztésünk lehetőséget ad arra, hogy a számla kiállításánál tételenként rögzítsünk kedvezményeket, ezzel még átláthatóbbá téve a folyamatot. Ráadásul, Ti döntitek el, hogy ezek a kedvezmények a már kiállított számlán megjelenjenek-e.


A kedvezmények tételesen megjelennek, amennyiben be van kapcsolva ez a funkció.


A rendszer további rugalmasságát az adja, hogy a kedvezményt százalékban vagy fix összegben is meghatározhatjuk.


Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk meglévő ügyfeleink rendelkezésére, ha pedig új ügyfélként felkeltettük érdeklődésedet, keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!