Oktatóvideóink segítségével egyszerűbb a D4S ERP megismerése

Megérkezett az E-learning!

2022.09.05.

Cégünk továbbfejlesztette oktatási stratégiáját annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban és legeredményesebben adhassuk át a tudást Nektek!


Manapság az E-learninges oktatások egyre népszerűbbek, nem is csoda, hiszen legnagyobb előnyük a nagyfokú rugalmasság. Ennek köszönhetően most már a saját időd beosztásával megtanulhatod ERP rendszerünk használatát, nem kell az oktatásokra minden munkatársat egyszerre nélkülözni a napi munkafolyamatokról.

Nyomon követheted dolgozóid haladását a tananyaggal.


Így működik az E-learning felületünk

Az újonnan bevezetett E-learning rendszerünkben témakörökre bontva találhatsz kurzusokat, illetve hozzájuk tartozó teszteket, amivel ellenőrizheted tudásodat. Jelenleg 9 kurzust láthatsz feltöltve, ugyanakkor ne lepődj meg, ha nem látod az összeset, ugyanis személyre szabottan osztjuk ki őket a szerződés szerinti moduloktól függően.
 Tanuld saját tempódban a rendszerünk működését!


E-learning rendszerünk azt a célt szolgálja, hogy minél stabilabb tudást adjon át Nektek és mankót biztosítson a mindennapos munkavégzés során. Éppen ezért ez a lehetőség nem csak akkor hasznos, ha épp most vezeted be a D4S ERP rendszert a munkafolyamataidba, hanem akkor is, ha már régóta használod. Ezen kívül előnyös igénybe venni egy új munkatárs betanítása során is.


Egy témakörön belül videókkal, PDF fájlokkal és egy teszttel találkozhatsz.

Abban az esetben, ha igényt tartasz rá, akár különböző statisztikákat is tudunk küldeni az előrehaladásról és a tesztek eredményességéről.


A leckék végén teszt segítségével ellenőrizheted tudásodat.


Amennyiben felkeltette az érdeklődésed E-learning rendszerünk és úgy gondolod, Te is hasznát vehetnéd mindennapjaid során, írj nekünk a help@d4s.hu e-mail címre. Bármikor tudunk plusz hozzáférést adni és nincs is másra szükség hozzá, csak egy névre és e-mail címre.