Számunkra az egyszerű és átlátható folyamatokon van a hangsúly. Vállalatirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztés alatt áll ennek kiszolgálása érdekében.

Ne maradj le az 1.3.0. verzió újdonságairól!

2020.12.07.

Figyelem! Számtalan újdonság a láthatáron. Ismerkedjetek meg velük most!

Folyamatos frissítéseink mind egyetlen célt szolgálnak, megfelelni a Ti igényeiteknek. Mivel ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetünk, így nem kell sokat gondolkodnunk azon, hogy mik legyenek a következő lépések, ezúton is köszönjük visszajelzéseiteket.


Nézzük is meg, mikkel találkozhatunk a vállalatirányítási rendszer automatikus frissülése után:


ADR adatok kezelése a vállalatirányítási rendszerben

A tűz-, robbanásveszélyes, egészségkárosító vagy környezetkárosító anyagok szállításakor számos szabályozásnak kell megfelelnünk. Mostantól az ADR adatok rögzítése is megoldható rendszerünkben. A többi munkát pedig bízzátok ránk, a megadott adatok alapján automatikusan számolunk! Szállítóleveleink ezentúl olyan fuvarokmányként állíthatóak ki, melyeken megjeleníthetőek az előírt adatok, kategóriák és értékek egyaránt.


Rögzítsd termékeid ADR adatait a D4S ERP rendszerben, könnyedén!


A speciális ADR beállítások részleteiért keresd csapatunkat bizalommal a help@d4s.hu e-mail címen!


Praktikus kedvezmény beállítások

A számlázás még sosem volt ilyen egyszerű! Ezentúl lehetőség nyílik személyre szabottan, tételenként kedvezményeket rögzíteni a számlák készítése közben. Ráadásul, Ti döntitek el, hogy ezek a kedvezmények a kiállított számlán megjelenjenek-e. Rugalmasan választhattok, hogy a kedvezményt százalékban vagy fix összegben határozzátok-e meg.


Alakítsd kedvezményeid a D4S ERP rendszerben úgy, ahogy kedved tartja!


Időpontfoglalás mesterfokon

- Időpontfoglalásnál a korlátozások feloldhatók, így olyan időpontokat is megnyithattok, amelynél a helyszín még elérhető, de a szolgáltatást nyújtó személy már nem, ezzel több szabadságot adva Nektek az életszerű helyzetek megoldásához


- Az időpontfoglalásaitoknak csak limitbeállításaitok szabhatnak határt, ezáltal szabályozhatjátok, hogy egy cég vagy magánszemély naponta hány időpontot foglalhat le Nálatok


Kezeld időpontjaid úgy, ahogy kedved tartja! A D4S vállalatirányítási rendszerben szabadkezet kapsz a korlátozások felett! 


- A sikeres időpontfoglalás után a számla kiállításra egy gombnyomásra van, az adatok automatikusan áttöltődnek, ezzel segítve a többszörös adatrögzítés elkerülését


- Új időpont létrehozásánál az adatrögzítés a TAB billentyű segítségével másodpercek alatt elkészülhet, egyik mezőről a másikra ugorhattok segítségével


- Nézetbeállításaitokat rendszerünk megjegyzi, mindent pontosan ott fogtok találni, ahol azt előzőleg hagytátok


Termékkeresési lehetőségek bővülése 

Gondoltál már arra, mennyire hasznos lenne egy olyan frissítés, mellyel csak azok a termékek jelennének meg keresésedben, amelyekhez jogosultságod is köthető? Nem kell tovább várnod, megérkezett!


Termékeid még könnyebben megtalálhatod és megszabhatod, ki mit láthat!


Személyre szabott bizonylattömbök

Praktikus újításként bevezetésre kerül a bizonylattömbök felhasználókhoz rendelése. Ezt mindenki egyénileg tudja beállítani felhasználónevére, majd profiljára kattintva, a beállítások menüpontban. Ezentúl eldöntheted, hogy számodra melyik bizonylattömb legyen alapértelmezett bizonylattípusonként (számla, rendelés, szállítólevél, díjbekérő, ajánlat, bevételezés), ezzel is gyorsítva a munkafolyamataid széles skáláját. 


Adj meg alapértelmezetten megjelenő bizonylattömböt profilod alatt, hogy meggyorsítsd a munkát!


Továbbra is állunk rendelkezésetekre bármilyen felmerülő kérdés esetén, keressetek bizalommal! Reméljük újításaink a Te munkádat is könnyebbé varázsolják!