d4s új szoftververzió érkezett

Pénteken megérkezett az új verzió!

2020.08.28.

A legfrissebb ERP verzió észbontó újdonságokkal köszönti ügyfeleinket!

Ügyfeleink folyamatosan megújuló igényeinek és a környezethez való alkalmazkodásnak köszönhetően, újabb frissítések kerültek rendszerünkbe. 

Többek között olyan komplex folyamatok kerültek be, mint a sarzsszám kezelés, cafeteria rendszer vezetés, új pénzügyi kimutatások lekérdezése.


Sarzsszám kezelés

A sarzsszám a termékek csoportos vagy egyedi azonosítására szolgál, ezzel könnyebben nyomon tudjuk követni termékünket. A D4S ERP rendszere komplex és egyedi módon tudja kezelni és nyilvántartani a sarzsszámos termékeket. Csoportos, gyári számos, és sorozatszámos termékek rögzítésére, bevételezésére és értékesítésére van lehetőség.

d4s sarzsszámokkal könnyebben nyomonkövethető egy termék, vagy termékcsoport

Cafeteria rendszer

A cafeteria béren kívüli juttatások rendszerét jelenti. A cafeteria célja a munkavállalóink jutalmazása és ösztönzése egyedi és korszerű megoldással. Az általunk kínált vállalatirányítási rendszerben egyszerűen és gyorsan létre lehet hozni cafeteria elemeket és csomagokat, amiket aztán a munkatársakhoz rendelhetünk. A speciális beállításoknak köszönhetően a cafeteria elemek és a keretösszegek egyedi bontásban is megadhatóak.

d4s cafeteria rendszer-béren kívüli juttatások rendszere

Főkönyvi kimutatások

Fejlesztéseinkkel törekszünk arra, hogy ügyfeleink pénzügyi döntéseit minél jobban elősegítsük, és a folyamataikból látványos, egyszerű kimutatásokat készítsünk. A Pénzügy, számvitel modulba beépített új menüt éppen ezzel a céllal hoztuk létre, melyből, főkönyvi karton és kimutatás készíthető. Továbbá a dokumentumok lementésére és nyomtatására is van lehetőség.

Főkönyv nyomtatása


Ügyfeleink eddigi észrevételeit és fejlesztési javaslatait köszönjük! 

Fejlesztőink kreatív munkájának köszönhetően további fejlesztések várhatóak.