A D4S vállalatirányítási rendszerbe sűrűn érkeznek új funkciók, melyek biztosítják a még könnyebb használatot!

Pillants rá a D4S vállalatirányítási rendszer friss verziójára!

2022.06.10.

A D4S számos újdonsággal módosult.

D4S ERP rendszerünk most is számos újdonsággal módosult, hogy Számotokra a lehető legjobb élményt nyújtsa. Olvass tovább a részletekért és ismerd meg az újdonságokat!


Kimutatási listák újdonságai

A Kontrolling kimutatási listák listanézetében több változás is történt, melyek egyszerűsíthetik az adatok átláthatóságát. Egyik ilyen újdonság, hogy már 500 vagy akár 1000 db tétel is listázható egy oldalon belül.


 A listanézetek a D4S-ben dinamikusan módosíthatók


Másik fontos újítás, hogy amikor a Számlatételekkel kapcsolatban szeretnénk kimutatást végezni, már tudunk értékesítőre és/vagy raktárra is szűrést elvégezni.


A részletes szűrések lehetővé teszik, hogy mindent könnyen megtaláljunk a bizonylatok között


Ehhez először szükséges kiválasztani a Számlatételeket, majd ha szeretnénk értékesítőre és raktárra is szűrni, a legördülő listából tudjuk beállítani ezeket.


A beállított szűrőket a saját böngésződ szintjén megjegyzi, tehát ha átmegyünk másik modulba és utána visszatérünk ide, ugyanezen a szűrések eredményét fogjuk látni. Az „Összes”, barna színű gombra kattintva tudjuk a beállított szűréseket törölni és a teljes listát visszaállítani. Természetesen ez a módosítás nem csak a Kontrolling modulban van így, hanem a rendszer egészében is elérhető a 2.14.0. verziótól.


FONTOS: ez változás a korábbi működéshez képest, fontos, hogy az adott modulban ellenőrizd, hogy melyik szűrőn állsz, hiszen már nem mindig az Összes lesz a kiindulópont.


Egyedi szűrők használatával könnyebb a D4S vállaltirányítási rendszer mindennapi használata

Amennyiben saját szűrőt hozunk létre, a mentés után megjelenik az alapértelmezetten beállított szűrők mellett és frissítés után sem törlődik. Tehát a böngésző szintjén elmenti azt.


Bankkártyás fizetés

A webshopokban talán a legnépszerűbb fizetési mód a bankkártyás fizetés, ugyanakkor esetenként előfordulhat, hogy megszakad a folyamat. Ebben az esetben rendszerünk nem küld semmilyen (megerősítő) e-mailt a vásárlónak a rendelésével kapcsolatban, ezzel jelezve, hogy valami elakadhatott.


Egyedi ár

Mostantól a termékeknél egyszerre több egyedi árat is megadhatunk ugyanannak a partnernek/partnercsoportnak. Ezt a Termék modulon belül új termék létrehozásával vagy már létezőnek a szerkesztésével tudjuk megtenni az Árazás fülön. Fontos, hogy ebben az esetben mindig az olcsóbb árat tekinti a rendszer a valósnak, tehát ezt fogja használni értékesítéskor.


Az árazási stratégia a D4S vállalatirányítási rendszerben teljeskörűen kezelhető


Kapcsolódó partnerek

Ezentúl, ha meglévő vagy új partnereidhez szeretnél kapcsolódó partnert rögzíteni, akkor a következő felület fog megjelenni neked, miután a +Új gombra kattintottál:


A partnerek kezelése egyszerűen működik a D4S-ben


A kapcsolódó partner típusa automatikusan „Számlázási”-ra lesz állítva és a Megjegyzés gomb is be van kapcsolva, tehát kötelezővé vált a mező kitöltése. Amennyiben munkád során nincs erre a fülre szükséged, csak kapcsold ki.


Kedvezmény megjelenítése a bizonylaton

Eddig is volt lehetőség az értékesítési bizonylatokon a kedvezmény megjelenítésére a nyomtatási képen, azonban ez a funkció most módosult. Mostantól ha szeretnénk megjeleníteni a kedvezményeket a Vevő számlán, csak be kell kapcsolnunk egyszer az erre vonatkozó gombot. Ha ezt megtettük, a rendszer a saját böngésződbe elmenti ezt a változtatást és innentől kezdve minden vevőszámlán, amit készítünk meg fog jelenni egészen addig, amíg ki nem kapcsoljuk.

Ha a kedvezményt eddig nem minden bizonylatra egyformán alkalmaztátok, akkor érdemes figyelni, hogy a kapcsoló az adott új bizonylatnál hogyan jelenik meg az előzmények alapján.

 

A számlázáshoz bizonylatok könnyedén feltüntethetők!


DPD csomagfeladás - új mezőkkel bővültünk

Amennyiben a DPD-vel szeretnél rendszerünkből csomagot feladni egy rendeléshez, ami webshopodból érkezett, jó hírünk van! Már a webshopban megadható Vevőd rendeléséhez szállítási név, telefonszám és e-mail cím, melyek a vevői rendelés adatlapon be is érkeznek a D4S rendszerbe. Így a DPD címkére is automatikusan a szállítási név kerül, valamint a webshopban megadott kapcsolattartási adatokat juttatjuk el a futárszolgálatnak. Ha a szállítási cím eltér a számlázásitól, ez is rögzül a D4S-ben, természetesen ebben az esetben a szállítási cím kerül feltöltésre a DPD címkére. Adatlapunkon mindezen tudsz még módosítani, így még több szabadságot kapva ügykezelésedhez!

A DPD integrációja segítségével az ERP rendszeren belülről kezelhető a csomagfeladásA futárszolgálatnak szükséges összes információ megadható a rendszeren belül is



Folyamatos frissítéseink célja, ügyfeleink elégedettségének növelése, ezért további újításokra számíthatnak.