A D4S ERP modern és felhasználóbarát!

Tovább növeltük a felhasználói élményt D4S rendszerünkben!

2022.04.12.

A 2.9.0 verziónk már elérhető!

Ügyfeleink visszajelzései eddig is fontosak voltak számunkra, így a legújabb verziónkba sok olyan fejlesztés bekerült, amiket Ti kértetek és általuk még könnyebben kezelhetővé válik vállalatirányítási rendszerünk. Nézzük milyen újdonságok várnak a legközelebbi belépésed alkalmával!


Listanézetek változásai

Az egyes listanézetekben több változás is történt, melyek tovább egyszerűsítik az adatok átláthatóságát és a nézet testeszabhatóságát. Egyik ilyen újdonság egy mező a listanézetek oldalán, melyből kiválasztható, hogy mi alapján legyen rendezve a lista: módosítás dátuma vagy létrehozás dátuma szerint. Alapértelmezetten a módosítás dátuma szerint rendezi a rendszer a listanézetet, ha viszont átváltasz létrehozás dátumára, akkor mindig a legutóbb létrehozott elemeket fogod legfelül látni.

 Egyszerű beállítások, könnyű számlázás - ez a D4S!

A másik újítás a listanézet megjelenése és kezelése. Mivel változtattunk a táblázat méretén, így egyszerűbb lesz a le-fel és az oldalra görgetés, illetve közben az adatok követése is.

Bizonyos listanézetek esetében történt változás oszlop megnevezésben és a hozzá tartozó állapotok elnevezéseiben is. A Szállítási állapot elnevezésű oszlop új neve Szállítólevél állapot lesz és a hozzátartozó állapotok a következők: Nincs kiadva, Részben kiadva, Kiadva. Új nézet létrehozásakor van lehetőség egy új oszlopot is beszúrni, ez pedig a Küldemény állapota nevet viseli.

Ezekre a változtatásokra azért volt szükség, mert a DPD csomagküldő teljes mértékben integrálva lett rendszerünkbe, amiről egy külön bejegyzésben fogunk írni. Természetesen azok számára, akik használni szeretnék, személyre szabott bemutatót is tartunk ezzel kapcsolatban. A DPD-nél nem állunk meg, hamarosan újabb csomagküldők lesznek elérhetők közvetlenül rendszerünkből!

A D4S listanézeteiben számos információ rendelkezésre áll, így minden könnyedén átlátható


Helyesbítő számla

Kevésbé korlátozzuk végszámlákból helyesbítő számlák készítését. Amennyiben már kiegyenlített számlát akarsz helyesbíteni, az alapszámla állapota helyesbített lesz, a helyesbítő pedig marad kiegyenlített. Felhívjuk figyelmed azokra a számlákra, melyekhez szállítólevél is tartozik. Ezeket is engedi a rendszer helyesbíteni, amennyiben azonban olyan adaton változtatsz, ami a szállítólevelet is érinti azt kézzel kell majd módosítanod, ugyanis a helyesbítő számla nem befolyásolja a már kiállított szállítólevelet!

 A D4S-ben könnyedén kiállíthatsz helyesbítő számlát, ha szükséges!


Webshoppal kapcsolatos újdonságok

Az egyik legnagyobb újításunk a webshop statisztika. Amikor átlépsz az ERP webes felületére már egy nagyon részletes, színes, figyelemfelkeltő statisztikát láthatsz, mely alapján könnyedén megtudhatsz fontos mutatókat a webes értékesítéseddel kapcsolatosan.


Naprakész webshop kimutatások, melyek segítségével átláthatóvá válik az értékesítés

Egyrészt napi statisztikákkal találkozol az új regisztrálókkal és megrendelésekkel kapcsolatban, illetve láthatod a napi rendelések nettó és bruttó értékét, továbbá az összes rendelésre vonatkozóan is hasznos adatokkal látunk el.

Webshopos rendelések részletes statisztikája a D4S-ben

A grafikon segítségével különböző idő intervallumokra szűrve kaphatsz hasznos információkat a rendelésekkel kapcsolatosan, lentebb pedig a leggyakoribb fizetési, szállítási módokat, illetve termékeket és termékcsoportokat listázzuk ki számodra. Ezt használva gyerekjáték lesz a webes rendeléseid nyomonkövetése!

Egyszerűen elérhető statisztika a legnépszerűbb fizetési módokról és legtöbbet eladott termékekről!

Amennyiben pedig valaki olyan terméket rendel meg weben keresztül, aminek állítottál be alapértelmezett raktárat akkor a rendelésen automatikusan kitöltődik a raktár mező, neked már nem kell ezt beállítani.


Kérdések esetén, keress Minket bátran a help@d4s.hu e-mail címen!