Legújabb frissítésünkkel, ismét ügyfeleink elégedettségének növelése a cél!

Újabb észbontó frissítések érkeznek!

2020.09.16.

A legújabb verzió ismét számos újítást tartalmaz.

A legújabb verzióba ezúttal kisebb volumenű, de annál hasznosabb újításokat találhatnak ügyfeleink. A verzió frissítések folyamatos kiadásának köszönhetően egyre inkább haladunk a kisebb, ám részletesebb fejlesztések felé. Ezek a precízebb és komfortosabb ügyintézést teszik lehetővé. Olyan újításokra törekszünk, amelyek most már a partnereink látens igényeit elégítik ki, egyfajta plusz elégedettséget generálva.


1. Termék keresés könnyítése a termék képek megjelenítésével

Bizonylatok rögzítésénél a vállalatirányítási rendszer adatbázisában található termékek közül kell választanunk. Kevés termék esetén ez nem is okoz gondot, azonban, ha termékek armadája közt szeretnél keresni, több időt vehet igénybe míg kiválasztod a megfelelőt. Az új verzióban a termék képek megjelennek a kereső ablakban a termék neve előtt, az erre szolgáló kapcsoló bekapcsolásával. Ehhez csak egy dologra lesz szükséged: pár jó képre a termékekről!

Termék kép megjelenítése a termék keresőben a könnyebb azonosíthatóság érdekében!


2. Termékek és Partnerek gyors választó

A gyorsabb bizonylatkiállítás érdekében lecsökkentettük a termékek és partnerek kiválasztásának idejét. Ezentúl elegendő lesz a partner nevének első pár betűjét begépelned, majd egy Entert ütnöd. A kereső feladja a beírt betűkhöz tartozó legpontosabb találatokat. 


3. Bizonylat tételek tömeges importálása

A partnerek és termékek tömeges importálása mellett most már van lehetőség az egyes bizonylatokhoz tételeket importálni. Ha több tételt szeretnél például kiszámlázni, és meg akarod gyorsítani a folyamatot. Egy excel sablon segítségével egyszerre több tételt is felvihetsz a számlára. A sablonba csak meglévő termékek beírása lehetséges. A rendszer a cikkszám alapján azonosítja a tételt és keresi ki az adatbázisból a hozzátartozó adatokat és tölti be a bizonylatba.

Tömegesen importálhatsz tételeket bármilyen bizonylatra D4S ERP-nkben!


Folyamatos frissítéseink célja, ügyfeleink elégedettségének növelése, ezért további újításokra számíthatnak.