D4S vállalatirányítási rendszerünk folyamatosan új funkciókkal bővül ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása érdekében. Érdemes rendszeresen követni legújabb híreinket.

Vess egy pillantást D4S szoftverünk újdonságaira!

2021.01.04.

Megérkezett az 1.5.0 verzió, nézzük a részleteket.

Engedd meg, hogy bemutassuk az 1.5.0 verzió fejlesztéseit, melyek automatikusan elérhetővé válnak számodra is. Rengeteg ötletünk van arra vonatkozóan, hogy mivel lehet a vállalatirányítási rendszert minél jobban felhasználóbaráttá és széleskörűen használhatóvá tenni azon újítások mellett, amelyek feltétlenül szükségesek a megfelelő működés fenntartásához. Ezekből ismét megvalósítottunk többet is!


Amire a legbüszkébbek vagyunk, a NAV 3.0


2021-ben arra a szintre jut az adatszolgáltatások jogszabályi követelményrendszere, hogy minden belföldi adóalany számláját be kell küldeni a NAV felé. Ehhez igazodva a magánszemélyek számlái -melyek értelemszerűen adószám nélküliek- is beküldhetők a NAV felé a már NAV 3.0 kompatibilis D4S rendszerünkből. Természetesen az érvénytelen adószámokat továbbra is jelezzük számotokra, elkerülve a hibás számlák beküldését a NAV-hoz.  Változtak az ÁFA kódok is, melyeket szintén lekövettünk, így új számla létrehozásakor már az új listát láthatjátok, ez sem fog fennakadást okozni az adatszolgáltatásban. A határidő 2021.03.31, de erre nektek már nem lesz gondotok. További információért kattintsatok a következő linkre:

https://www.nav.gov.hu/nav/ado/afa/Online_Szamla__Marciu20201216.html


Ahogyan eddig is, új vagy a terméktörzsben már rögzített termékeknél is lehetőség nyílik egyedi árak megadására, de a lehetőségek sora egy új elemmel egészül ki.


Egyedi árak testre szabása


Ahogyan eddig is, új vagy a terméktörzsben már rögzített termékeknél is lehetőség nyílik egyedi árak megadására, de a lehetőségek sora egy új elemmel egészül ki. A paraméterek megadásánál egyszerűen rögzíteni lehet egy minimum vagy fix mennyiséget. Ez azt jelenti, hogy minimum mennyiség esetében ettől a mennyiségtől lesz érvényes az egyedi ár, fix mennyiség esetében pedig a pontos mennyiség, vagy annak többszöröse esetében. Egy újabb rugalmas és praktikus módja ez az árazásnak a többi, hasonlóan hasznos lehetőség mellett, melyet nyújtunk számotokra.


Vállalatirányítási rendszerünkben ezentúl német nyelven is kiállításra kerülhetnek számlák, melyeket ugyanúgy előnézetben is láthattok, mint a magyar és angol nyelvű számlák esetében.


Német nyelvű számlák kiállítása


Vállalatirányítási rendszerünkben ezentúl német nyelven is kiállításra kerülhetnek számlák, melyeket ugyanúgy előnézetben is láthattok, mint a magyar és angol nyelvű számlák esetében. Kétnyelvű számlák esetében is új opció ezentúl, hogy az egyik nyelv a német legyen.


Az új szállítólevelek és bevételezések esetében azzal gyorsítjuk az adminisztrációt, hogy a partner és termék mezőkben az első betűk begépelésével az öt legközelebbi találat legördülő menüben jelenik meg hasznos információkkal kiegészülve.


Raktári folyamatok fejlesztése


Az új szállítólevelek és bevételezések esetében azzal gyorsítjuk az adminisztrációt, hogy a partner és termék mezőkben az első betűk begépelésével az öt legközelebbi találat legördülő menüben jelenik meg hasznos információkkal kiegészülve.


A raktárkezeléshez kapcsolódó bizonylatok felugró termékkereső ablakában pedig készlettel kapcsolatos információk kerültek beépítésre az átláthatóság jegyében.


Az új raktári mozgás rögzítésekor a partner kiválasztásakor ezentúl lehetőségetek van az alábbiak közül választani: saját cég, dolgozó vagy valamelyik partner. A kiválasztott partner adatait automatikusan betölti a rendszer. Gyártási bizonylatok esetében ugyanígy választhattok partner vagy saját cég közül.


Az új raktári mozgás rögzítésekor a partner kiválasztásakor ezentúl lehetőségetek van az alábbiak közül választani: saját cég, dolgozó vagy valamelyik partner.



Most pedig felfedezheted újításainkat a saját rendszeredben is, ne feledd, kérdés esetén keresd csapatunkat bizalommal a help@d4s.hu e-mail címen!