GINOP PLUSZ 1.2.1 pályázat keretein belül is beszerezhető a D4S ERP

Friss információk a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázatról!

2021.05.13.

Új pályázati tervezet érkezett, a beadás pedig júniusra módosult!

Ginop Plusz és Dimop pályázatok várhatók!

  LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ: 2021. 07.12-TŐL BEADHATÓ LESZ A PÁLYÁZAT! RÉSZLETEKÉRT KATTINTS!   



AJÁNLATKÉRÉS

Ne hezitálj tovább, kérj árajánlatot D4S vállalatirányítási rendszerünkre még ma! A folyamat rendkívül gyors, rövid videónk és útmutatónk segítségével pedig még egyszerűbb lesz.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!



Jó hírünk van, a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázathoz új tervezet érkezett, ezáltal közelebb kerültünk a beadási időszak kezdetéhez, melyre előreláthatólag júniusban fog sor kerülni.

A kedvező feltételek továbbra is megmaradtak, nézzük mik is ezek pontosan:


Akár 70%-os állami támogatáshoz juthatsz

A pályázat rendelkezésre álló keretösszege 200 milliárd Ft, melyből vállalkozásonként az igényelhető feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege minimum 10 millió Ft, maximum 629 millió Ft lehet. A pályázat során eredményességi mérésre kerül sor, ebből lesz megállapítható, hogy a támogatás mekkora mértéke válik ténylegesen vissza nem térítendővé. Ennek nagysága legfeljebb az összes elszámolható költség 70%-a lehet, mely függ a fejlesztés helyszínétől és a vállalkozás típusától.


Ingatlanfejlesztésre és megújuló energiaforrás alkalmazására is felhasználhatod

Kötelezően megvalósítandó tevékenység az informatikai fejlesztés és üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele. Ezenfelül választható tevékenységek közé tartoznak az alábbiak, melyek közül legalább 2 db-ot kell választani:

-   infrastrukturális és ingatlanberuházás

-   tanácsadási szolgáltatások 

  képzési szolgáltatások

-   eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzése

-   megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása


Mivel cégünk már hosszú évek óta szállítója a Modern Vállalkozások Programjának és Dream4Sys vállalatirányítási rendszerünk megfelel a pályázat elvárásainak, így tökéletesen ki tudjuk szolgálni céged igényeit, amennyiben a pályázatban minket választasz informatikai szállítónak. Ezenfelül a pályázat megírásában és beadásában is tudunk segíteni.


Mikro-, kis-, és középvállalkozások indulhatnak

Feltételek:

- legalább 1 lezárt teljes üzleti év

- az éves átlagos statisztikai létszám a beadást megelőző üzleti évben legalább 3 fő volt

- a vállalkozás nem tartozik KATA hatálya alá

- kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság


A pályázat sikerességét kizáró okok - ezekre fokozottan figyelj

- a fejlesztési igény Budapest területén valósulna meg

- a vállalkozás saját tőkéje a legutolsó lezárt üzleti évben negatív volt, vagy a törzstőke jogszabályban előírt legkisebb mértéke alá csökkent

- a vállalkozás mezőgazdasági termelőnek minősül

- fejlesztési igénye a TEÁOR'08 01.11-09.90; 10.11-11.07, 12.00, 19.10-20, 24.10, 30.11-12 és 33.11-20 kód szerinti tevékenységekkel kapcsolatos beruházásokra irányul, továbbá nem támogatott szálláshely és/vagy fürdőfejlesztés


Egyéb információk, melyekről jó, ha tudsz

A projekt elszámolható összköltsége nem haladhatja meg a vállalkozás legutolsó lezárt üzleti év árbevételének másfélszeresét.

Nincs kötelező hitelfelvétel!

Az önerő legalább 30% mértékű.

Az előleg legfeljebb a megítélhető támogatás 90%-a lehet.

A projekt fizikai befejezésére 2 év áll rendelkezésre, melyet egy 3 éves fenntartási időszak követ.


Még van egy kis időd arra, hogy eldöntsd, szeretnél-e indulni az első beadási időszakban. Ekkora mértékű állami támogatással rendelkező pályázat nem valószínű, hogy lesz a következő években, így érdemes ezt a lehetőséget kihasználnod!


Részletekkel kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken vagy töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!