A GINOP PLUSZ 1.2.1-21 kiírása hivatalossá vált, július 12-től lesz lehetőség beadni a pályázatokat!

Megjelent a GINOP PLUSZ 1.2.1 pályázat

2021.06.11.

Elérkezett a sokak által várt pillanat, a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 kiírása hivatalossá vált

Nemsokára érkeznek az új pályázatok!

Július 12-től lehetőség lesz beadni a pályázatokat! Nézzük, mik a végleges feltételek ahhoz, hogy lehetőséged legyen pályázni és akár 70% állami támogatással juthass hozzá vállalatirányítási rendszerhez


Ha részletesebben is szeretnéd megismerni a pályázatot, másik cikkünkben minden fontos információt megtalálsz, csak kattints és olvass!

AJÁNLATKÉRÉS

Már ajánlatot is tudsz kérni D4S rendszerünkre, melynek lépéseiben rövid videóval és útmutatóval segítünk!

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!


Kik nyújthatnak be támogatási kérelmet?

Mikro-, kis-, és középvállalkozások, melyek megfelelnek az alábbiaknak:

- van már 1 teljes lezárt üzleti évük, mely éves átlagos statisztikai állományi létszáma legalább 3 fő volt (2019-nél nem korábbi lezárt üzleti év) 

- Magyarország területén székhellyel rendelkeznek

- kettős könyvvitelt vezetnek (egyéni vállalkozók és egyéni cégek is pályázhatnak)

- nem tartoznak KATA hatálya alá

- nem Budapest területén kívánják megvalósítani a fejlesztési igényt

- nem minősülnek mezőgazdasági termelőnek

- fejlesztési igényük nem dohánytermékekkel, szálláshely fejlesztéssel, halászattal kapcsolatos (TEÁOR’08 01.11-09.90; 10.11-11.07, 12.00, 19.10-20, 24.10, 30.11-12 és 33.11-20 kód szerinti tevékenységek ki vannak zárva a pályázatból)


Mikor lehet benyújtani a támogatási kérelmet?

A teljes időszak 2021. július 12-től 2022. január 17-ig tart, a beadás pedig az alábbi ütemek szerint lesz lehetséges*:


1.    szakasz: 2021. július 12-től 2021. július 19-ig, amikor a rendelkezésre álló keretösszeg 100 milliárd Ft

2.    szakasz: 2021. október 11-től 2021. október 18-ig, amikor a rendelkezésre álló keretösszeg 50 milliárd Ft

3.    szakasz: 2022. január 10-től 2022. január 17-ig, amikor a rendelkezésre álló keretösszeg 50 milliárd Ft


*A beadási időszakok változnak, aktuális információkért keress minket!

Milyen tevékenységek támogathatók? 

- Kötelezően megvalósítandó: technológiafejlesztés (termelési, szolgáltatási és infokommunikációs), technológiai kapacitások bővítése és/vagy üzleti felhőszolgáltatások igénybevétele


- Választható: ingatlan fejlesztés, tanácsadás, képzés, eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc beszerzése, megújuló energiaforrás bevezetése

A választható tevékenységek közül legalább 2 db megvalósítása szükséges. 


Mit érdemes tudni a támogatás összegéről és jellegéről?

A projekt elszámolható összköltsége maximum 899 millió Ft lehet, melyet a legutolsó lezárt teljes üzleti év (2020 vagy 2019 választható) statisztikai állományi létszáma és nettó árbevétele határoz meg.


Az igényelhető feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege ezzel szemben minimum 10 millió Ft, maximum 629,3 millió Ft lehet. Mértéke függ a támogatási kategóriától és a fejlesztés helyszínétől, maximális intenzitása 70% lehet. 


Ez a támogatás alapvetően visszatérítendő, de bizonyos feltételek mentén vissza nem térítendővé alakulhat teljes egészében vagy részben. A projekt 2 éves időszaka után egy 3 éves fenntartási időszak következik, melynek első évében eredményességi mérésre kerül sor, ez alapján határozzák meg, hogy a támogatás mekkora része válik vissza nem térítendővé.  


Az önerő mértéke a projekt összköltségének támogatáson felüli része, tehát legalább 30%, hitel felvétele NEM kötelező! Előleget is lehetséges igényelni, mely a megítélt támogatás 100%-a lehet. 


Cégünk évek óta a Modern Vállalkozások Programjának informatikai szállítója, D4S vállalatirányítási rendszerünk minden feltételben megfelel a pályázati kiírásnak, így jó választás a kötelezően megvalósítandó tevékenység teljesítésére. Rengeteg sikeres pályázat áll már a hátunk mögött, így nyugodtan ránk bízhatod a pályázatírást is! Még nem késő, hogy beadd támogatási igényed, keress minket bátran és segítünk mindenben


További részletekért keress minket bátran! 

Üdvözlettel D4S csapata!