Segítünk Neked is, hogy nyertes pályázatot adhass be!

Készüljünk együtt a következő pályázati időszakra!

2023.06.12.

2023 ismét a digitalizációs pályázatok éve lehet, előreláthatólag GINOP Plusz és DIMOP Plusz is meg fog jelenni még az idén!


Mint ahogy minden korábbi olyan pályázat esetén, ahol lehetőség volt vállalatirányítási rendszer beszerzésére, most is segíteni fogunk minden lépésnél! Cégünk már jó ideje foglalkozik informatikai szolgáltatások nyújtásával, ezáltal informatikai tartalmú és digitalizációs pályázatokkal is.


Hogyan zajlott eddig egy felkészülés nálunk GINOP Plusz pályázat esetében?

Rendkívül egyszerűen! A kezdetektől egészen a támogatási kérelem beadásáig segítettük őket mindenben!

A cégektől bekértünk minden szükséges információt, dokumentumot és összekötöttük őket a pályázatírójukkal, amennyiben nem volt sajátjuk. 

Ezután pedig átbeszéltük velük, hogy mit szeretnének egyszerűsíteni cégük életében, mi az, amit automatizálni kellene és milyen funkcióit, moduljait szeretnék használni a D4S vállalatirányítási rendszernek, mielőtt belevágtunk volna az egészbe, hogy láthassák, ez tényleg a megfelelő szoftver számukra!


Mi történt, miután nyertek a pályázatok, ahol mi voltunk a szállítók?

Ahogy ígértük, átvállaltuk a pályázatírás költségeit. Bevezettük a D4S vállalatirányítási rendszert a cégek életébe, elkezdték beépíteni a mindennapi munkájukba és azóta is boldog felhasználói a szoftvernek!

Neked is szívesen segítünk a jövőben, legyen szó GINOP Pluszról vagy DIMOP Pluszról, hiszen minden pályázat esetben, ami a vallalkozzdigitalisan.hu, illetve az IFKA támogatásával történik minősített szállítók vagyunk, tehát a D4S tökéletesen megfelel a kritériumainak!


Lehet, hogy most még mindez távolinak tűnik, de érdemes minél előbb elkezdeni a felkészülést, hiszen a végén csak azoknak van esélyük állami támogatásra a céljaik megvalósításához, akik nem félnek időben lépni, mikor mindenki más még csak kivár! Vigyük együtt sikerre vállalkozásodat, válassz minket segítődnek és szállítódnak!


Keress minket elérhetőségeinken és amint tudjuk, felvesszük Veled a kapcsolatot!