Ismerd meg a D4S ügyviteli rendszert!

3+1 érv a D4S mellett!

2023.03.31.

Miért válaszd vállalatirányítási rendszerünket?

Az utóbbi években egyre több és több vállalatirányítási rendszer jelent meg a piacon, így amikor egy cég életében elérkezik az a pont, hogy az exceleket és a kockás füzeteket egy komplex szoftverre szeretnék cserélni, nehéz a kiigazodás és a választás. Érdemes ilyenkor átnézni több ERP működését is, hogy jobban beleláss a folyamatokba és tudatosan tudj dönteni.


Miért érdemes a D4S vállalatirányítási rendszert választanod?


1. Cégedre szabható, rugalmas működés

A D4S alapvető működési struktúrája rendkívül rugalmasan alakítható, szinte bármilyen iparág számára használható. Az alapértelmezett működést úgy alakítod át, ahogy neked a legjobb, mindez fejlesztői segítség nélkül lehetséges, tehát várni sem kell rá! Rendszerünk akár már egyéni vállalkozások számára is megfelelő, tökéletesen működik 10 fő alatti cégeknél, de ki tudjuk szolgálni nagyobb vállalatok igényeit is.


2. Folyamatos terméktámogatás

A felhőalapú működésnek köszönhetően nem helyhez kötötten működik a D4S szoftver, bárhonnan bármikor elérhető a felhasználók számára. Annak érdekében, hogy a rendszer teljesen naprakész legyen, sűrűn jönnek ki új fejlesztések, melyek azonnal elérhetők.


3. Minden egy helyen

Rendszerünk működése teljes egészében lefedi a cégek folyamatait, megtalálható benne minden, amire a napi munka során szükség lehet. A számlázás mellett egyszerűen vezetheted nálunk a készletmozgásokat, több webshopot kezelhetsz, intézheted a projektjeiddel kapcsolatos teendőket, beütemezheted a gyártásokat és könnyedén kezelheted iktatásaidat is!


 +1 Felhasználóbarát, egyszerű működés

A D4S megjelenése rendkívül modern, a használata pedig nagyon könnyen tanulható. A különböző automatikus működéseknek köszönhetően pedig még egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a napi munkavégzés. Ügyfeleink rendelkezésére állnak oktatóvideók is, így még egyszerűbb a betanulás, mindenki a saját tempójában ismerkedhet a rendszerrel.


Ha felkeltettük érdeklődésed és szívesen belenéznél részletesebben is a D4S világába, keress minket elérhetőségeinken!